Aktiviteter uke 32

Først neste uke starter høstcupen og treningsløpa våre, men denne uka får du likevel bryna o-teknikk med o-intervaller fra Rømminga mandag og løpeformen kan du spisse med intervaller i Bøkeskogen onsdag. Vel møtt!

Husk også faste økter, stolper og tur-o!

Mandag: O-intervaller

Møt opp på Rømminga mandag 7. august klokka 18:00, da leder Per Olav an med o-intervaller på de ganske så splitter nye Lauvbu-kartet norover fra Rømminga. 5 intervaller, 4,8 km, 23 poster.

Gjengen som møter opp deles i to grupper og så kjøres noen før og etter en fellesstart, sånn for å prøve seg både i front og en som jakter på feltet.

Onsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 9. august klokka 18:30, da blir det felles oppvarming før Strykejernet. Denne runda er flat og har et par–tre kuttemuligheter, sånn at vi kan holde feltet samla og gjøre det sosialt også.

Velg joggesko. Ta gjerne med ei vannflaske.

Faste økter

Vi har nå seks faste økter ute. De som har hengt lengst ute tas så smått inn i midten av august, så nå er det på tide å ta dem!

Stolpejakten

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere:

  • Colin Archer-stolper, Tolleroddden
  • Agnes-Rødberg-Fritzøe brygge
  • Stavern-Brunla skole
  • Thor Heyerdahl videregående skole-Bystien-Bøkeskogen
  • Ekspedisjon i Eikedalsmarka mot Hallevannet
  • Tjøllingvollen, rundt skolen

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Klubbens turorientering har poster på Nalum, Vittersø og i Vestmarka.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.