Aktiviteter uke 33

Fire av ungdommene er nå i gang med O-landsleiren i Verdal i flott sol og sommervær! Hjemmeværende LOKere har muligheten til intervalltrening i Bøkeskauen på tirsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag, for å få opp løpeformen. Fortsatt henger hele seks faste økter ute.

Hovedløp sprint og lang blei unnagjort i helga, god innsats og løping av våre deltagere! Til og med torsdag er det o-landsleir med en god miks av sosialt og sportslig! Det hele avsluttes med kretsstafetten onsdag 13. august, deretter busses en sliten gjen hjemover.

Ellers er det Norgescup-løp fredag og lørdag oppe i Trønderland der minst en av våre juniorer skal delta.

Husk klubbovernatting KM lang/stafett

Kom igjen og meld dere på klubbovernatting på Bø camping i forbindelse med KM 30. – 31. august. Dette blir bra både sporstlig og sosialt! Informajon om opplegget og hvordan du melder fra at du blir med på overnatting/stafett finner du her. Bli med på tur, løp stafett og ha det morO!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 12. august klokka 18:30. Vi løper «Myra-runden». Velg joggesko og husk drikke.

Torsdag: Langtur

Det blir langtur fra klubbhuset torsdag 14. august, vi legger ut på løpeturen klokka 18:00. Lengde og varighet tilpasses de som møter opp!

Lørdag: Drammensløpet

For dem som har kløe i kompassfingrene er Drammensløpet noe å vurdere. Påmelding i Eventor i løpet av tirsdag 12. august.

Fra invitasjonen: «Løpsområdet har moderat kupering, større åpne myrer, stort sett meget god løpbarhet i glissen furuskog som en må virkelig lete etter liknende lenge på Østlandet».

Når som helst: Faste økter

Disse øktene, med varierende momenter og fokus har klubben hengende ute:

  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • Vindfjell – 5,6 km med 17 poster og har gode kuttemuligheter. Dette er et flott terreng med åpen granskog og spesielt egnet til kompasskurs. En genial økt for å forberede seg til HLY-langdistansen i Trønderland. PM med beskrivelse av økta og veien fram finner du her.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.
  • Kurveøkt Rømminga. Kurveøkt på Rømminga, med rått og uferdig kart basert på kommunens laserdata. Veldig lite synfart, så dette vil by på utfordringer enkelte steder. Mer informasjon og nedlasting av kartet her.

Kurveøkta på Rømminga skriver en ut sjøl, men kart til de andre øktene ligger på klubbhuset.