Høstens treningsløp

Vi vet du er klar! Oppdatert liste over treningsløpa finner du her, det har blitt en flytting siden motbakkeløpet Salsås Opp har kommet til! Sett av onsdagene framover til treningsløp. Også i år starter høstsesongen med o-triathlon fra Lillejordet, vel møtt førstkommende onsdag!

Den oppdaterte lista over treningsløp finner du her, endringer er markert med grønt. Salsås Opp har altså kommet inn onsdag 3/9 og klubbmesterskapet langdistanse er da flytta til onsdag 27/8.

Start
Som vanlig de siste åra starter vi høstsesongen med o-triathlon som starter med o-løping, så sykkel-o og avslutter med bade-o (med poster i vannet, dog kun vassing). A-, C- og N-løype. Møt opp på Jordestranda onsdag 20. august klokka 18:00, fellesstarten går klokka 18:15. Dette er alltid moro, for unge og gamle!

MOT.TV-ungdommen er invitert og vi håper og tror vi blir enda flere enn i fjor, siden det slo an utafor LOK den gangen! Si gjerna fra at du kommer på Facebook-arrangementet her.

Logo_Salsås-Opp
Salsås Opp vil det komme mer informasjon om ganske så snart, men du finner bakgrunnsinformasjon og nyheter på hjemmesidene her.

Følg og spre gjerne motbakkeløpets egne Facebook-side som du finner her.