Aktiviteter uke 33

Denne uka er det fullt program og sommeren gir seg ikke med varmt vær heller! Tirsdag er det vårcup i Andebu, onsdag o-triatlon der en gjeng fra Ukraina kommer, torsdag Grenlandskarusellen på Sandøya og i helga er det Night Hawk utafor Hønefoss. Vi trenger fortsatt sykler/hjelmer til o-triatlon!

Tirsdag: Vestfold høstcup #1

Andebu IL inviterer til høstens første cupløp fra Solhaug ungdomslokale tirsdag 16. august, på et splitter nytt kart og greier! Veien er merka fra Andebu sentrum og fra Skjelland. Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Onsdag: O-triatlon

Per Olav har regien på årets O-triatlon onsdag 17. august, som går over samme lest fra tidligere år. Det spesielle i år er at en gjeng på 40–50 o-løpere fra Ukraina skal være med oss, det blir ekstra liv og røre.

Merk at vi fortsatt trenger å låne sykler og hjelmer, meld fra til Celine (9763 0875) eller Tom (9516 1107 / tom@kristensen.larvik.no) om du kan låne bort og helst transportere den tur/retur Lillejordet.

Torsdag: Grenlandskarusellen #10

Karuselløpet denne uka må en kjøre ferje til, det er jo ekstra spennende og lett eksotisk! Sandøya ligger en liten ferjetur utafor Brevik og er et lite samfunn sånn litt for seg sjøl. Arena på Sandøya (montessori)skole. Fri starttid fra klokka 17:15.

  • Påmelding i Eventor så fort du har bestemt deg og innen tidlig torsdag morgen.
  • PM på Eventor har informasjon om ferjetider, i tillegg til alt det vanlige i et PM.

Lørdag og søndag: Night Hawk

I helga er det tid for stafetten Night Hawk der alle nattetappene går ut som en stor fellesstart lørdag kveld og dagsetappene på søndag morgen/formiddag. Starttid for førsteetappe er basert på nattas resultater.

Larvik OK stiller et herrelag sammen med Hedrum OL.