Aktiviteter uke 34

Nattløpssesongen blei sparka i gang allerede i helga som var, men nattlyktene kan hvile enda litt til for de fleste av oss. På tirsdag er det cupløp fra Helgerød skole, onsdag er det treningsløp med stolpejakt-teams fra Leiren i stavern, på torsdag er det karuselløp på Vestre Gulset og i helga er det KM lang og stafett i Kilebygda. Her er det bare å kvesse piggene og polere kompasset!

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Sandefjord OK arrangerer høstcup fra Helgerød skole tirsdag 22. august. Merka ved avkjøring til skolen fra fv. 303. Det er først mulig å parkere i skolegården fra klokka 16:30, så les PM om parkering og gangvei fra Helgerød idrettspark for alternativ parkering.

Fri starttid mellom klokka 16:30 og 18:30.

Dere leser selvsagt alltid PM og for dette løpet kommer det tips om at poster ligger tett, veivalg i mørkegrønne områder og om felles inn-/utløp. N- og C-løypene ligger allerede ute så løpere kan får gjennomgang allerede hjemme på kjøkkenbordet.

Onsdag: Treningsløp med stolper

Anne Gro og Lars har regien på ukas treningsløp onsdag 24. august, da er det stolpejakt med en spesiell vri som står på programmet. Møt opp på grassplenen helt nede mot Korntin.

Last ned Stolpejakten-appen og ha stavernskartet nedlasta (detaljert o-kart) på forhånd. Det er stolpene i Leiren/Fredriksvern verft som brukes, med den spesielle vrien at det er laga oppgaver relatert til Larvik OK på stolpene.

Det blir en sprint på kryss og tvers innafor murene, som passer alle uavhaengig av alder eller ferdigheter.

Etter treninga kan sikkert en dukkert i sjøen friste, det blir også kake, kaffe og saft!

Torsdag: Grenlandskarusellen #11

Karuselløpet denne uka går i Gulsetmarka og veien er merka fra Gulsetringen ved Vestre Gulset. Fri starttid fra 18:00 sånn omtrent og fram til 19:00.

Lørdag og søndag: KM lang og stafett

POL arrangerer KM-helg i Kilebygda, der fjorårets NM-terreng brukes på ny. Dette blir bra! Arena er ved Kilebygda skole. Veien er merka fra fv. 356 mellom Porsgrunn og Drangedal.

KM langdistanse går på lørdag. KM lang er del av MOT.TV-cupen for ungdommene i kretsen, så dette løpet blir ekstra viktig for våre 13–16-åringer.

KM stafett går på søndag. Per Olav melder på lag etterhvert som vi har nok løpere i de ulike klassene.