Aktiviteter uke 33

Endelig er det tid for høstcup og treningsløpa våre! Tirsdag er det cupløp utafor Holmestrand, onsdag er det spesialiteten o-triatlon fra Lillejordet som morsom start på treningsløpsserien og torsdag går det karuselløp på Ryggen.

Klubben fikk ikke til deltagelse i Night Hawk som går i helga, men dere har uansett nok av faste økter, stolper og tur-o! Torsdag er det markering av ti år med stolpejakt på Mølen og åpning av kart samtidig.

Det blir muligens et fellesopplegg for o-intervallene på Lauvbu-kartet fra Rømminga i helga, følg med på aktivitetsgruppa vår på Facebook.

Tirsdag: Vestfold høstcup #1

Det er Botne SK som sparker i gang første løp fra Kleivstua tirsdag 15. august. Oppmøte og arena ved Kleiverud skole. Mellomdistanse i stirikt vestfoldterreng.

Start mellom klokka 16:30 og 18:30. 750 meter fra arena til start. Ta med Emit-tag!

Onsdag: O-triatlon

Treningsløpsserien starter morsomt og uhøytidelig med o-triatlon fra Jordetstranda onsdag 16. august. Oppmøte klokka 18:00 og fellesstarter fra klokka 18:15.

Først vanlig o-løp, så sykkel-o og til slutt vasse-o på langgrunna. Dette er morsomt for barn og voksne i alle aldre!

Husk sykkel, hjelm og badehåndkle!

.

Torsdag: Grenlandskarusellen #10

POL skal etter planen arrangere det tiende karuselløpet torsdag 17. august, med fri starttid mellom klokka 18:00 og sånn omtrent 19:00. Oppmøte ved Grønnerødvegen, kartet Ryggen.

Løpet er ikke lagt inn i Eventor i skrivende stund, men dukker forhåpentligvis opp ganske så snart!

Faste økter

Vi har nå seks faste økter ute akkurat nå, men de eldsta tas snart inn samtidig som en ny er på vei ut!

Stolpejakten

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere:

  • Colin Archer-stolper, Tolleroddden
  • Agnes-Rødberg-Fritzøe brygge
  • Stavern-Brunla skole
  • Thor Heyerdahl videregående skole-Bystien-Bøkeskogen
  • Ekspedisjon i Eikedalsmarka mot Hallevannet
  • Tjøllingvollen, rundt skolen

17. august er det feiring av ti år med stolpejakt og åpning av kart med stolper ute langs brunlaneskysten ved Mølen. Se Facebook-sida!

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.

Turorientering

Klubbens turorientering har poster på Nalum, Vittersø og i Vestmarka.

En kan kjøpe hele turpakke eller enkeltkart på nett, samt selvsagt den «gode gamle» tur-o-konvolutten på utsalgsstedene vår.