Aktiviteter uke 34

Ferien er over og nå har til og med disse ukesoversiktene kommet til hektene. Tirsdag er det andre løpet i Vestfold høstcup, denne gangen fra Andersbonn oppe i Hedrumland. Onsdag er det treningsløp på Hvatum og torsdag den kjente og kjære bomtesten opp til Salsås. Grenlandskarusellen er også et alternativ på torsdag. I helga er det Blåbærløpet lørdag og Jubileumsjakta søndag ute på Nøtterøy, begge inngår i OTOs jubileumskarusell og Blåbærløpet er del av MOT.TV-cupen. O-trolleir er det også mellom de to løpa. Om du kjeder deg sånn ellers er det plenty av stolper, turorienteringsposter og faste økter å velge mellom. God tur!

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

Hedrum OL står for det andre løpet i høstcupen ved Andersbonn, et mellomdistanseløp oppe i Hedrumland. Veien er merka fra fv. 304 ved Holm, øst for Kvelde og Lågen.

Det er fristart mellom klokka 17:00 og 18:30. Bli med, bli med! Trenger du skyss, ta kontakt med andre i klubben som er påmeldt så løser det seg helt sikkert.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går onsdag 22. august klokka 18:00 på Hvatum og Brathagen-kartet vårt. Veien er merka fra fv. 302 mellom Larvik og Helgeroa ved Tanum kirke. Arena blir Lunneplassen som det pleier her ute.

Som vanlig kan en velge mellom løypene A, B, C og N. Tema for dagen: Korridor-o. Arrangører: Ingrid, Iver og Randi.

Torsdag: Bomtesten

Dagen aller har venta på er kommet, den kjære syrefesten av en bomtest har kommet! Møt opp på klubbhuset torsdag 23. august klokka 18:00.

Dette er en fin test løpsformen fra bommen på Tanum opp til Salsås (utsiktspunktet). Dette er en velkjent test for våre løpere og et eget segment på Strava – som en også kan kive om!

Testen er avtalt sammen med Larvik ski, slik at det blir litt mer trykk for alle på testen. Denne gangen tenker vi å merke i stikryssene, slik at folk kommer opp på rett Salsås. Selve testen tar 10 til 15 minutter. Vi sørger for god oppvarming før start. Ta gjerne med ei lita vannflaske som sherpaene som skal være i mål på Salsås kan bære opp.

Etter testen kan man løpe ei ekstra runde, om man ønsker eller løpe rett ned til klubbhuset. Garderober og dusj er tilgjengelig på klubbhuset etterpå.

Torsdag: Grenlandskarusellen

For de som ikke er frista av bomtesten, kan Grenlandskarusellen være en mulighet til å få lufta seg med kart og kompass! POL arrangerer løp fra Gislesjøen torsdag 23. august. Veien er merka fra fv. 353 Drangedalsveien. Fri start fra klokka 18:00 og til klokka 19:00.

Lørdag og søndag: Blåbærløpet og Jubileumsjakta

OTO avslutter sin jubileumskarusell med det tradisjonelle Blåbærløpet lørdag 25. august og spennende jaktstart med Jubileumsjakta søndag 26. august. Begge løpa syd på Nøtterøy med arena på Vardås og parkering på Oserød skole.

Blåbærløpet inngår i MOT.TV-cupen og er ekstra spennende for våre unge løpere!

Blåbærløpet er en langdistanse på kartet Nøtterøy Syd og Jubileumsjakta er en mellomdistanse på et splitter nytt kart kalt Vardås.

Lørdag og søndag: O-trolleir

OTO arrangerer O-trolleir for de unge og håpefulle, dette skjer i forbindelse med helgas løp. Overnatting på Furubo og bading og andre aktiviteter mellom de to løpa. Se Innbydelse på Eventor for mer informasjon.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset.

I år har klubben tur-o på Rakke, i Tveiteskogen i Tjølling og i området Ulfsbakk og Eikedalsområdet.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?

Ut mot havet…