Aktiviteter uke 34

Sommeren er på hell og denne uka arrangeres første løp i høstcupen i Andebu, intervalltrening i Bøkeskauen og klubbens treningsløp går fra Hegdal/Gjerstad. Sommerens faste økter begynner å tas inn, men ny økt er på vei. O-trolleir i helga.

(Oppdatert 19/8 med info om intervalltrening på onsdag, om faste økter og O-trolleir i helga)

Helgas loppemarked hadde greit besøk av loppehandlere, hektisk helt i starten og det blei solgt en god del lopper. Kasserer Elin har telt raskt opp og kommet til sånn cirka 25.000,- netto inn, som pussig nok er det klubben budsjetterte med på årsmøtet!

Ellers mobiliseres det til stafettdeltagelse på KM 1. september, se dennne artikkelen. Bli med!

De faste øktene som har hengt ute over sommeren, noen av dem helt fra mai, begynner nå å tas inn. (Gjerstad-økta er tatt inn. Gopledal-/Eika-økta tas veldig snart inn). Sjekk om øktene finnes på denne websida før du legger i vei. Lars Fremstad jobber med ei ny økt fra Vindfjell, den blir klar seinere denne uka.

Tirsdag: Vestfold høstcup #1

Vestfold høstcup sparkes i gang med løp arrangert av Andebu IL tirsdag 20/8. Et mellomdistanseløp på kartet «Bustingen sør». Samlingsplass på Bråvoll, Fv 307 (5km vest for Andebu sentrum). Start mellom 17:00 og 18:30.

Onsdag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen onsdag 21. august klokka 18:00. Vi løper en ny intervall på sti fra parkeringen ved Eika. Den er 750m. Passer med joggesko. Ei flaske med vann kan være lurt. Vel møtt, bedre løpeform er alltid bra!

Torsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp på torsdag 22/8 klokka 18:00 er i regi av familien Hjortland og går på Vittersø-kartet. Start fra Hegdal/Gjerstad-sida. Det blir ei nybegynnerløype, ei C-løype, ei kort og ei lang A-løype. Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer.

Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: O-trolleir

Det arrangeres o-trolleir på Borgen i Svarstad i helga. Leiren er for dem mellom 9 og 12 år og har mange morsomme aktiviteter.

Nytt av året er sykkelorientering på lørdag, der også foreldre og andre interesserte kan delta! Mer informasjon, samt kontaktinformasjon til rekruttkomiteen om du lurer på noe finner du her. Påmeldingsfrist er i utgangspunktet 19. august.