Aktiviteter uke 35

Full fart denne uka! Sprint i Tønsberg på tirsdagens cupløp, klubbmesterskap lang fra klubbhuset onsdag med taco og sosialt etterpå, torsdag er det langtur og i helga er det KM lang og stafett. Om du ikke har fått nok da, finnes det faste økter eller tur-o der ute.

Til orientering

Husk fristene her!

Tirsdag: Vestfold høstcup #2

OTO arrangerer et sprintløp i cupen tirsdag 25. august fra Byskogen skole. Parkering skal foregå på Messeområdet – gangavstand 700m til arena.

LOK har felles avreise fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre) klokka 17:00.

Onsdag: Klubbmesterskap langdistanse

Møt opp på klubbhuset onsdag 26. august, da er det klubbmesterskap og sosialt etterpå. Start fra klokka 18:00. Arne D. og Asbjørn arrangerer. Det blir taco og 10-kamp etterpå. Velkommen til en hyggelig kveld på klubbhuset!

Torsdag: Langtur

Vi løper en rolig langtur fra klubbhuset torsdag 27. august klokka 18:00. Det er mulig vi kombinerer dette med å hente inn poster fra klubbmesterskapet om det er behov for dette.

Lørdag: KM langdistanse

Kretsmesterskapet i langdistanse arrangeres av Sandefjord OK lørdag 29. august på Goksjø-Fevang-kartet. Merka fra avkjøringa på E-18 til Fokserød vest.

Søndag: KM stafett

Kretsmesterskapet stafett arrangeres av OK Horten og OL Trollo søndag 30. august ved Langevann i Ramnes.

LOK ønsker å mobilisere flest mulig lag til KM-stafett. Vi har laget eget arrangement på stafettgruppen på Facebook. Meld din interesse her eller gi beskjed til Per Olav! Vi melder på lag etterhvert som vi får nok løpere…

Det er klasser både for H/D 11-12, 13-16, 17, 150 og 195. Samt individuelle løp ved siden.

Merket fra Ramnes kirke. Vi avtaler felles avreise fra Bommestad. Tidspunkt kommer vi tilbake til.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute. Flere blei tatt inn rett før hoveløpet, men nye vil dukke opp utover høsten. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.