Aktiviteter uke 36

På mandag blir det en hyggelig avslutningskveld etter kraftanstrengelsen med hovedløp og o-landsleir. Tirsdag er det cupløp fra Botnestua, onsdag er det tid for motbakkeløpet Salsås opp og torsdag er det o-teknisk trening fra klubbhuset. I helga kan MOT.TV-ungdommen få utfordringer i 59 grader nord, mens kretslaget har NM-samling på Blefjell søndag. Faste økter og tur-o ligger ute døgnet rundt.

I helga har klubbens medlemmer fått med seg ulike medaljer både i individuelt KM langdistanse fra Fokserød vest på lørdag og fra KM stafett ved Langevann i Ramnes på søndag. Denne uka byr på annen kos og andre utfordringer.

Mandag: Avslutningskveld Hovedløpet

Vi feirer oss selv med vel gjennomført HL/OLL med spekemataften i Steinbrakka inne på Fredriksvern verft (2. etasje). Se informasjon her.

Tirsdag: Vestfold høstcup #3

Botne skiklubb arrangerer cupløp fra Botnestua tirsdag 1. september. Veien er merka fra Gullhaug ved fylkesvei 315.

Vi har ikke noen organisert felles avreise denne gangen, men bruk gjerne lista i Eventor til å ordne samkjøring.

Onsdag: Salsås opp!

Vi arrangerer Larviks motbakke løp Salsås opp onsdag 2. september, med fri start for trimklassen mellom 17:00 og 17:30 og fellesstarten for klassene med tidtaging klokka 18:00.

Klubbens medlemmer må gjerne løpe! Dere som ikke vil løpe kan mer enn gjerne kontakte Tom Kristensen for å hjelpe til som trafikkvakt, fotograf, ved start eller ved mål. Her har vi fortsatt noen viktige oppgaver ubesatt. (mobil 9516 1107 / epost 2mkristensen@gmail.com)

Torsdag: O-teknisk trening

Vi kombinerer rolig langtur fra klubbhuset torsdag 3. september klokka 18:00 med o-teknisk trening midt i.

Vi har laget en ny o-teknisk økt fra klubbhuset med start ved Steinsholttjønna. Den er 3 km (A/B-nivå) og har 14 poster. Dette blir en fast økt framover. Vel møtt til o-teknisk trening denne uka også (og ikke bare motbakkeløp)!

Merk at etter økten serverer vi spekemat etter mandagens HL-fest!

Lørdag og søndag: 59 grader nord

På lørdag og søndag går 59 grader nord av stabelen for ungdommene i klubben, her vil MOT.TV-ungdommen få brynt seg på litt av hvert. Som arrangøren Sandefjord OK skriver i sin innbydelse:

59° nord er orienteringens svar på TV Norges pingleutgave 71° nord. Deltagerne blir delt opp i grupper, og det blir en lang ferd mot ny dag. Under marsjen dukker det opp diverse utfordringer som krever en o-løpers tøffhet, utholdenhet, fysikk og intellekt. Ingen av oppgavene er direkte farlige, men enkelte vil nok kanskje oppleve dem som noe de vil fortelle sine barnebarn – når den tid kommer.

Søndag: Kretslaget på NM-samling

På søndag har juniorene i INTEAM, kretslaget for Telemark og Vestfold, NM-relatert treningssamling på Blefjell. Dette skjer i samme område som KM-helga i 2012.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå tre økter hengende ute, i tilleg kommer økta som har fellesopplegg på torsdag. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.