Aktiviteter uke 36

Vel blåst og takk for innsatsen under sprinthelga vår på Gon! Denne uka er det høstcup fra Rødbøl skole på tirsdag, treningsløp fra travbanen i Tjølling på onsdag og langtur fra klubbhuset på torsdag. Lørdag og søndag er det 59 grader nord med slit og moro for ungdommen. NM-uka i Bodø, med LOK-ere påmeldt arrangeres torsdag til og med søndag. Mye moro, med andre ord. Skulle du ellers kjede deg, henger det faste økter ute døgnet rundt.

Takk

Sol, septembersommer og sprint er morsomt for store og små. Mange takk til alle som bidro med de mange oppgavene to sånne løp etter hverandre betyr. Vår mangeårige Sport8-sprintstafett var i år også KM sprintstafett for Vestfold etter et godt vedtak på o-kretsens ting tidlig i år. Vi håper Telemark kommer etter sånn at også dette blir et felles KM for kretsene neste år.

Tirsdag: Høstcup #3

Hedrum OL står for tredje løpet i høstcupen tirsdag 6. september, en mellomdistanse fra Rødbøl skole. Veien er merka fra Holms kafeteria. Løpet går på et helt nytt kart i nytt terreng.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra travbanen i Tjølling onsdag 7. september. Merka fra fv. 303 ved Løveskogen. Oppmøte klokka 18:00.

Asbjørn og Anne Gro står for opplegget og det blir som vanlig 4 løyper: A-lang, A-kort, C og N. Vel møtt!

Torsdag: Langtur

Langtur fra klubbhuset torsdag 8. september klokka 18:00. Det hele tilpasses dem som møter opp! Den faste ramma er at vi løper litt sammen i starten og deler opp i 2-3 grupper avhengig av både fart og lengde. Bli med da vel!

Som alltid står dusjene klare med varmt vann når vi kommer tilbake.

Lørdag og søndag: 59 grader nord

Sandefjord OK inviterer igjen MOT.TV-ungdommene til varierte utfordringer og mye moro, med start på Vittersø lørdag 10. september klokka 14:00 og etter ulike kjente og ukjente oppgaver og påfunn avsluttes det hele samme sted søndag 11. september klokka 14:00.

Les innbydelsen under og bli med! Vi har ikke hørt om noen tidliger deltagere som har angra på at de blei med, for å si det sånn.

Ole Edvard foretar klubbvis påmelding, så gi han beskjed i løpet av onsdag 7. september. Epost: OleEdvard.Hjortland@eu.umicore.com.

Torsdag – søndag: NM-uka i Bodø

NM-uka i orientering går i år i og rundt Bodø, Larvik OK har løpere påmeldt, supportere med på ferden og enda flere som vil sitte spent og følge med på resultater og live-oppdateringer disse dagene.

Alle dager: Faste økter

Fire økter ligger ute. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Turorienteringspostene er en fin mulighet til å kombinere turer med orientering.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega.