Aktiviteter uke 36

Fram med kompass og brikke, denne uka er det høstcup med sprint på Tagtvedt, bomtest fra klubbhuset og treningsløp på Rakke. Til helga går 59 grader nord og Veteranmesterskapet av stabelen.

Tirsdag: Vestfold høstcup #3

Ukas løp i Vestfold høstcup arrangeres av Hedrum OL tirsdag 3/9. Et sprintløp på Tagtvedt-kartet med samlingsplass på Byskogen skole. Start mellom 17:00 og 18:30.

Søndag kveld er vi allerede 18 stykker påmeldt fra klubben, men ingen grunn til at ikke flere melder seg på i Eventor her innen mandag 2/9 klokka 23:59 (eller etteranmelding på løpet om nødvendig).

Onsdag: Bomtest

Oppmøte på klubbhytta onsdag 4. september klokka 18:00. Bomtesten går fra bommen ovenfor klubbhuset (den gamle) og opp til utsiktspunktet på Salsås. Vi pleier å ha denne testen minst en gang i året, sånn at dere kan måle hvor mye sprekere dere blir…

Torsdag: Treningsløp

Ingrid og Randi arrangerer ukas treningsløp fra «Trekanten» på Rakke torsdag 5. september, start fra klokka 18:00.

Det blir ei nybegynnerløype, ei C-løype, ei kort og ei lang A-løype. Ta med kompass og brikke om du har, nybegynnere får låne. Trenger du instruksjon er det bare å møte opp og få hjelp og instruksjon fra klubbens medlemmer. Mer informasjon om de ukentlige treningene her, der du også finner alle treningene lagt inn på et kart så du finner veien.

Helga: 59 grader nord / Veteranmesterskapet

Til helga går 59 grader nord av stabelen for MOT.TV-ungdommen og juniorene, egen informasjon sendt ut til dem det gjelder. De noe eldre har Veteranmesterskapet som i år går i nærheten av Beitostølen, en håndfull medlemmer fra klubben har meldt seg på.

Når som helst: Faste økter

Klubben tilbyr nå ei ny økt for høsten på Vindfjell. Økta er 5,8 km og har 18 poster. Det henger merkebånd på postene. Klubbens medlemmer kan skaffe seg kart på klubbhuset.