Nytt KM-gull i D17-stafetten

Klubbens dameløpere tok søndag et nytt napp i vandrepokalen som ble satt opp av VOK i fjor. Det ble endel omrokkeringer dagen før, og lagoppstillingen ble Ingrid Undstad, Grethe B. Clausen og Karina Nordrum. De vant stafetten med 10 minutter til POL som var neste lag. Gratulerer til damene!

Videre ble det sølv til gutta i H17. Dette laget kom inn som 6. lag totalt, men var snaue 3 minutter bak gullet som gikk til OTO. På laget løp Jørgen Frøyd, Ole Petter Aasrum og Per Olav Gulbrandsen.

Tobias Kristensen og Jens Didrik Berg løp inn til bronse i H13-16. De var 6.20 bak OTO som vant klassen, og kom totalt inn som 5. lag i stafetten.

Moro for klubben var også at våre 2 jentelag i D13-16 kom seg godt igjennom stafetten i det krevende terrenget på Hajern. På lagene løp: Andrine Fremstad og Elisabeth Hesselberg (lag1) og Helle Brathagen og Antonette Hesselberg (lag2). Og at vårt lag i D11-12 løp inn til 2.plass like bak et kombinasjonslag OTO/Lardal. På laget løp Astrid Bø og Ida Sofie Hjortland.

I ekstraklassen som arrangøren opprettet for H130 så løp “Helge-laget” inn til en flott 2.plass. De var bare 5 minutter bak OTO. På laget løp Helge Tvedten og Helge Halvorsen.

Neste lokale stafett er vår egen sprintstafett 29.9 på Rekkevik.

[flickr set=»72157635337717386″ size=»m»]
(Alle bildene er tilgjengelig herfra. Flere legges ut om litt..)

Tekst: Per Olav.