Aktiviteter uke 38

Full pakke med løp og treninger også denne uka! Tirsdag er det cupløp i Arnadal-regi, onsdag er treningsløpet flytta til Bratthagen og torsdag er det langtur fra klubbhuset. Blåbærløpet og Østerøya rundt går denne helga, det gjør også NM-natt, Norgescup-finaler, NM-juniorstafett og o-trolleiren. Faste økter og tur-o henger alltid ute. God tur!

Tirsdag: Vestfold høstcup #5

Arnadal IL arrangerer cupløp mellomdistanse tirsdag 15. september fra Gryte, rundt 400 m øst for Vennerød skole. Veien er merka fra fv. 560 v/Borgeskogen. Fri start mellom 17:00 og 18:30.

Onsdag: Treningsløp (merk flytting)

Ukas treningsløp onsdag 16. september er flytta til Bratthagen. Starten er klokka 18:00 og veien er merka fv. 302 inn mot Tanum kirke. Se detaljer om vei og oppmøtested her.

Det blir løypevariantene A-lang, A-kort, C og N som vanlig. Lars og Anne Gro er arrangører.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur fra klubbhuset torsdag 17. september klokka 18:00. Ei gruppe løper litt i overkant av en time og den andre gruppa løper sånn rundt halvannen time. Garderoben står klar og dusjene har varmt vann. Vel møtt til langtur!

Fredag – Søndag: NM og Norgescup-finaler

Raumar arrangerer NM-natt fredag, O-idol og Norgescup-finaler for senior og junior på lørdag og til slutt NM-juniorstafett på søndag. Dette skjer i nærheten av Gardermoen. Her vil klubben stille med løpere alle dagene.

Fredag – Lørdag: O-trolleir

Lardal OL arrangerer o-trolleir på Borgen skiarena fredag og lørdag, det blir garantert både moro og gøy! Se informasjon her.

Lørdag: Blåbærløpet

OTO arrangerer tradisjonen tro Blåbærløpet i disse tider, i år går løpet lørdag 19. september i Teieskogen med arena på Teie skole. Første start er klokka 13:00.

Søndag: Østerøya rundt

Et av de faste langløpa med fellesstart og det som følger med er Østerøya rundt, møt opp på Skjellvika badestrand søndag 20. september. Her kan en velge mellom 10 eller 5 km løyper, mens nybegynnerne også kan nøye seg med 2 km. Første fellesstart går 11:00.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget. Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern.