Aktiviteter uke 39

Høsten er virkelig her, så denne uka er det siste høstcupløp i Undrumsdal tirsdag, siste treningsløp på Gon onsdag og siste grenlandskaruselløp på Bjørntvedt torsdag. På lørdag går Blåbærløpet på Nøtterøy, mens vår egen Sport8-sprintstafett går av stabelen fra Fredriksvern verft på søndag. Nå er det også på tide å ta faste økter du ikke har tatt!

Til orientering

  • Postbukkmysteriet fortsatt uløst. Vi oppfordrer alle til å ta en titt baki bilen, i garasjen, i putekassa eller andre lure eller mindre lure steder. Alternativt kan det være at bukkene har havna i ei grøft eller bak en grastust på et av treningsløpa. Se etter! Det mangler nemlig fortsatt 0- og 249-bukker fra en eller annen gang før sommeren.

Tirsdag: Vestfold høstcup #6

Trollo arrangerer det sjette løpet i høstcupen tirsdag 23. september, mellomdistanse på Gretteåsen-kartet. Fri start mellom klokka 17:00 – 18:30. Samlingsplass på Undrumsdal, merka fra Knutstad på gamle E18, 1 km vestover på Fv306 fra E18-avkjøring 34.

Dette er siste løp i årets høstcup, tirsdag over høstferien starter nattcupen med løp på Fossnes.

Onsdag: Treningsløp på Gon

Treningsløp fra Gon camping onsdag 24. september med oppmøte klokka 18:00. Løypetilbud: A-lang, A-kort, C og N. Noe forkorta distanse. Arrangører: Peder, Antonette og Elisabeth. Det blir merka fra rundkjøringa på Fv303 ved Gloppe.

Dette er årets siste treningsløp, men om ikke lenge begynner Vinter-Jukola med gode løp i distriktet.

Torsdag: Grenlandskarusellen #14

POL arrangerer dette fjortende karuselløpet på Bjørntvedt-kartet torsdag 25. september. Samlingsplass ved Gatajordet, Bjørntvedt. Fellesstart med gafling siden dette er siste karuselløp i år.

Fellesstarten går klokka 17:30 siden det blir tidlig mørkt. Start åpner fra klokka 17:00 for de som behøver mer tid.

Lørdag: Blåbærløpet

OTO arrangerer Blåbærløpet lørdag 27. september fra Speiderhytta på Torød, Nøtterøy. Merka fra Fv309 ved Agerup, ca 9 km fra Kanalbrua i Tønsberg. Første ordinære start klokka 13:00.

Lørdag: Over skauen

For dem som liker langdistanse så har Eiker o-lag et tilbud lørdag 27. september, med 7 eller 14 km løyper og fellesstart klokka 11. Samlingsplass er o-lagets klubbhus på Ormåsen i Øvre Eiker.

Søndag: Sport8-sprintstafett

Vår egen sprintstafett går søndag 28. september fra Fredriksvern verft, her er klubbens egne løpere under 16 år mer en velkomne til å stille lag. Gi i så fall beskjed til Per Olav snarest og si fra ved å bli med på dette Facebook-arrangementet. Ellers blir det nok å hjelpe til med både før, under og etter løpet for klubbens medlemmer!

Når som helst: Faste økter

A-løypene fra klubbmesterskapet henger fortsatt ute med merkeband på postene I tillegg har klubben disse øktene, med varierende momenter og fokus hengende ute:

  • Karls økt fra klubbhuset – Vi løper den nye økta som Karl har laga fra klubbhuset. Den har ei runde på Bordbergåsen, og ei fra Salsås. Merkebånd på postene.
  • O-intervaller i Tjølling – Start fra Liasletta, parkeringa til bueskytterne ved Tjøllingvollen. Kjør inn Håkestadveien fra Tjølling kirke, parkeringsplass på høyre side etter et stykke. 5 stk o-intervaller. Den løpes slik at man fra starttrekanten løper 3 poster i høyt tempo. Deretter løper man rolig til ny starttrekant, og løper fort igjen i 3 nye poster. Det er kuttemuligheter, og mulighet til å løpe fort i terrenget.
  • Sommerøkt på Rakke – Vi har en økt ute på Rakke (2,9 km med store skjermer). Ønsker man ei lang økt, løper man til start fra målet ved kyststiparkeringa på Rakke (snaue 20 min). Det går også a bli kjørt til start, om man har med sjåfør.
  • “Kurveøkt-utfordringen Ingeri”. Denne økta er meget krevende! Grønt, gult og blått er borte fra kartet. Og igjen står brune og svarte detaljer. Poenget er at det er slik du egentlig skal orientere. Økta er 3,2 km fordelt på 3 sløyfer. De 5 første postene har småskjermer, men de krymper til miniskjermer fra 6. post og resten av løypa. Miniskjermer er slike man har i speilet inni bilen.
  • Tanum – 3,5 km og 19 poster med småskjermer. Økta er i målestokk 1:7500. Valgfritt om man vil løpe løypa innover skogen og løpe tilbake eller løpe inn til starten i nord og ta løypa tilbake.

Kart til øktene ligger på klubbhuset.