Aktiviteter uke 39

Høsten er her og siste løp i høstcupen går på Tveteneåsen tirsdag, siste ordinære treningsløp fra Valby skole onsdag. Torsdag er det KM-natt på Stathelle. Lørdag er det mulighet for o-teknisk trening fra klubbhuset, mens de faste øktene kan tas når det måtte passe.

Tirsdag: Vestfold høstcup #6

Klubben arrangerer det siste løpet i årets høstcup tirsdag 22. september på et flunkende nytt og utfordrende kart på Tveteneåsen. Her blir det gøy å løpe! Tom er løpsleder og Tobias er løypelegger. Fri start mellom 17:00 og 18:30. Fritt fram for medlemmer som ikke har fått en arbeidsoppgave å løpe!

Parkering bak drivhusa på Tvetene gartneri, følg merking fra Brunlanesveien/fv. 302. Arena på Skattekista barnehage.

Nyttig info i PM, merk at piggsko er både unødvendig og forbudt.

Onsdag: Treningsløp

Årets siste ordinære treningsløp går onsdag 23. september med start fra Valby skole. Starten er klokka 18:00 og veien er merka fv. 303 inn til Valby.

Det blir løypevariantene A-lang, A-kort, C og N som vanlig. Ole Petter og Andrine står for opplegget.

Torsdag: KM-natt

Vi må jo stille i KM-natt torsdag 24. september! OK Skeidi arrangerer kretsmesterskap i nattorientering fra Fjordglimt leirsted på Stathelle. Start kl. 20:00. Lad lyktene og bli med!

Klubben har felles avreise fra Spar på Farriseidet kl. 18:30.

Lørdag: O-teknisk trening

Dette er en åpen økt for klubbens løpere. Møt opp på klubbhuset lørdag 26. september klokka 11:00. Dere kan få løpe økten til kretslaget (INTEAM) med EKT som kretslaget løper gjennom en times tid før. Dette er 2 sløyfer på ca. 1,8 km. I tillegg har vi en «UT-økt» man kan løpe tilbake til klubbhuset.

Tom Kristensen vil lede økten, og dere varmer opp til starten (15-20 min).

Gi beskjed til Per Olav på mob: 4130 0777 innen fredag kveld, slik at vi kan planlegge antall kart.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Om en kjeder seg finnes det også en drøss med turorienteringsposter ute i terrenget, men disse tas snart inn nå som det nærmer seg elgjakta.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.