Aktiviteter uke 4

Veldig fint å benytte ulike nærterreng til skiturer, når snøen fortsatt ligger! Ellers er det bare å rydde plass til følgende i kalenderen: Mandag er det intervalløping i Bøkeskauen, onsdag Vinter-Jukola i Skeidiland og torsdag har regnværet flytta langturen til Søndersrød.

Våre faste økter og grønne turer er i praksis snødd ned, om du ikke vil orientere med både kart, kompass og snøspade. STIFs vintertreninger er fortsatt avlyst inntil snømengdene minker betraktelig.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene mandag 25. januar klokka 18:15. Det er brøytet noen veier i Bøkeskogen. Planen er at vi løper den første halvdelen av 8-ern, men i en litt modifisert utgave. Sikkert lurt med pigger under, for litt bedre feste på snøføret.

Onsdag: Vinter-Jukola #12

Vinter-Jukola-logo Vinter-Jukola går denne uka i Skeidiland. Oppmøte onsdag 27. januar klokka 17:30 på Spar Farriseidet for felles avreise. Oppmøte klokka 18:00 ved Grasmyrhallen, merka fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund ved Grasmyr.

Husk lykt og refleksvest. Som vanlig løypene A-lang, A-kort og C. Fellesstarter 18:30.

Torsdag: Langtur

Snøen regner bort. Derfor gjør vi om på opplegget for torsdagens langtur. Vi møtes på Meny på Søndersrød 28. januar klokka 18:00 og løper rundt Mølen og Nevlunghavn. Husk lykt.

Torsdag: Skitur

Vi går en rolig skitur fra klubbhuset torsdag 28. januar klokka 18:00. Vi håper det fortsatt er skiforhold. Husk lykt. Dusj og garderober er tilgjengelig på klubbhuset etter økten.