Aktiviteter uke 4

Denne uka er det nok å glede seg til! Mandag er det polering av løpeformen med åttærn-intervaller i Bøkeskogen, onsdag er det nattløp på Surte, torsdag rolig langtur fra klubbhuset og fredag 2-mannslagkonkurranse, pizza og quiz i Stokke. På søndag er det o-intervaller fra Rømminga eller STIF-trening fra Karljohansvern for de som foretrekker det. Et par LOK-ere bruker også helga til ski-o på Beitostølen med NM/HL og norgescup.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 20. januar klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Det blir felles oppvarming og så løper vi 8-ern som er kupert og effektiv for løpeformen! Bli med på sosial intervalltrening, som er måten de fleste av oss i det hele tatt får til å presse kroppen sånn akkurat passe.

Onsdag: Vinter-Jukola #11

Hedrum OL står for denne ukas nattløp onsdag 22. januar og denne gang i skikkelig hedrumland på Surte. Det er bart og fint i terrenget og ansvarlig for opplegget, Tom Aasrum har lagt ut en fin skrytevideo på fjesbokgruppa til Vinter-Jukola.

Felles avreise fra pendlerplassen på Bommestad ved fv. 40 klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00. Fellesstarten går 18:30. Møt opp i tide, siden det kan være fellesavmarsj til start noe tid på forhånd.

Samkjøring er ønska, da det er begrensa med parkeringsplasser. Ta av mot Siljan fra fv. 40 rett nord for Kvelda, der merkinga starter. Kjør Svartangveien forbi Skjærsjø og en en drøy kilometer videre, da ligger parkeringa til høyre av veien.

Denne gangen er A-lang ca. 4 km (sommerfuglgafling), A-kort ca 3 km (gafla med ulike poster) og C ca 2 km (ugafla).

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 23. januar klokka 18:30 for sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake.

Fredag: O-løp, pizza og quiz

Stokke IL inviterer også i år til et morsomt og sosial opplegg, der o-løp a la to-mannslag kombineres med pizza og quiz. Møt fram på Stokke idrettshall fredag 24. januar klokka 18:00. Fellesstarten går klokka 18:20, så møt opp i god tid.

Søndag: O-intervaller

Denne søndagen skjerper vi o-teknikken med den nye økta fra parkeringa på Rømminga. Oppmøte klokka 11:00 for felles oppvarming og løping til start.

Økta har fire intervaller med 4–6 poster på hver og selvsagt gaflinger underveis. Deltakerne får ulike oppgaver fra intervall til intervall. Noen starter før fellesstarten og noen etter, men flest går ut i fellesstarten.

Si fra til Per Olav om du blir med – senest kvelden før – så det blir nok kart.

Søndag: STIF-vintertrening #9

Ukas treningsløp går fra Karljohansvern søndag 26. januar og det er Stokke ILs Ragnar Berg og Inger Nergaard som står for opplegget. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

Det henger nå tre økter i skogen, nemlig o-intervallene på Aske, Vestmarka syd og den nye nord for Rømminga.

Medlemmer kan hente kart på klubbhuset, mens både medlemmer og andre kan kontakte Per Olav også.