Aktiviteter uke 40

Det er høstferie denne uka, men ingen grunn til å holde seg unna skau, kart og kompass likevel. Langturen fra klubbhuset blir onsdag denne uka, sånn at det blir mulig å dra på Polli-cup i Skeidiland på torsdag.

Turorientering og de faste øktene er nå tatt inn før elgjakta som starter onsdag 5. oktober i vårt distrikt, men fortvil ikke, det kommer nye økter seinere i høst.

Onsdag: Langtur

Vi tar langturen på onsdag i høstferien så o-teknisk trening også blir mulig på torsdag. Møt opp på klubbhuset onsdag 5. oktober klokka 18:00.

Nå begynner det å bli tidlig mørkt, sånn at det er fornuftig å ha med seg hodelykt som slås på mot slutten av løpeturen.

Det deles opp i flere grupper, slik at vi får tilpasset nivået til hver enkelt. Den korteste gruppen løper ca. 1 time. Den lengste gruppen løper 1:30 eller mer.

Torsdag: Polli-cup

OK Skeidi har et morsomt løp på torsdag 6. oktober; Polli-cup har fellesstart kl 17:30 og 2-3 km løype som er felles for alle. Dette blir et sprintløp med både spennende strekk i Stathelle, samt ute på Croftholmen hvor det er litt skog.

Vi foreslår felles oppmøte på Spar Farriseidet klokka 16:45. Møt ferdig skifta i løpetøyet for å rekke starten.