Aktiviteter uke 39

Nå er det på tide å lade huelykta, mørket kommer og den første nattcupen går fra Tagtvedt på tirsdag. På onsdag går det siste treningsløpet med fellesstart og matservering på klubbhuset etterpå. Tretusenmetertest på torsdag gir mulighet til å sjekke løpeformen i forhold til tidligere år. På lørdag er det Porsgrunn City Race med felles pizzaspising etterpå. Søndag er det Solkystløpet i Bamble. Den faste økta på Vindfjell tas inn på søndag.

Tirsdag: Nattcup #1

Hedrum OL arrangerer det første løpet i Vestfold nattcup tirsdag 27. september, siden det er såpass lyst ennå er starten så seint som mellom klokka 20 og 21. Arena er flytta til Tagtvedt, opplysninger kommer i et oppdatert PM. Veien er uansett merka opp fra Elveveien ved brannstasjonen.

Lad lykta og bli med!

Onsdag: Treningsløp

Høstens siste treningsløp avsluttes onsdag 28. september, med fartsfylt fellesstart og hygge over et måltid mat etterpå. Det er varmt vann og greier i dusjene. Oppmøte på klubbhuset klokka 18:00.

Vi løper samlet til start og kjører fellesstarten for alle samtidig så fort alle er klare. Matservering inne på klubbhuset etterpå.

Torsdag: Tretusenmetertest

Møt opp på Lovisenlund torsdag 29. september klokka 18:00, der har vi tilgang til friidrettsbanen. Vi starter med oppvarming i Bøkeskogen, før 3000-metertesten starter inne på banen.

Velkommen til løpere i klubben og andre klubber (INTEAM/MOT.TV). Vil du ha mellomtider pr. runde, må du ta disse selv.

Lørdag: Porsgrunn City Race

Porsgrunn City Race går av stabelen lørdag 1.oktober, med arena midt i byen og første start klokka 12:00. Dette er også avslutninga på MOT.TV-cup, så dette bør være spennende for våre ungdomsløpere å være med på.

Løpet er en lang bysprint, med minimale innslag av skog. Den lengste løypa er hele 6,5 km.

logo_porsgrunn-city-race Dessverre har arrangøren endret starttiden, så den planlagte togreisa utgår. Derfor satser vi i stedet på biler og har felles oppmøte på Spar, Farriseidet klokka 10:30 for samkjøring. Det sosiale tar vi igjen i form av felles spising etterpå, typisk på en pizzarestaurant eller lignende i Porsgrunn. Se mer informasjon om opplegget her.

Søndag: Solkystløpet

Søndag 2. oktober kan kursen settes mot Bamble, der Skeidi arrangerer en sprint med både skog og boligområder. Arena ved Langesund barneskole og første start går klokka 11:00.

Alle dager: Faste økter

Elgjakta nærmer seg og de faste øktene tas inn. Det er kun vindfjelløkta som henger ute fortsatt, men denne tas inn søndag 2. oktober. Nye økter henges ut seinere i høst.

De grønne turene en enkel og grei start også om du vil dra med naboen eller en kollega.