Aktiviteter uke 41

Lad hodelykta, de mørke kveldene er her! På tirsdag kan dere løpe fra skumring og inn i mørket, fra Stavern til Larvik. Et morsomt løp! På torsdag er det langtur fra klubbhuset. Og på søndag er det tid for Marummila.

Til orientering

Merk at Blodslitet lørdag 22/10 har påmeldingsfrist allerede i løpet av tirsdag! Klubben ønsker også å samle alle som bestiller hjemreise med buffet på Color Line fra Strömstad etter løpet, sånn at vi får en hyggelig klubbturfølelse på hjemveien.

Tirsdag: Larviksløpet i orientering

Møt opp på startstedet for din løype tirsdag 11. oktober, i passe tid før start som er mellom 18:00 og 18:30 for de ulike løypene (les innbydelsen). Dette er et spesielt o-løp med fellesstart, der man starter i dagslys og løper inn mørket. Så ALLE bør definitivt ha med seg lykt!

  • Arena er på Stamina på Langestrand i Larvik.
  • A-lang starter i Pumpeparken i Stavern klokka 18:00.
  • A-kort starter på Jordet skole klokka 18:15.
  • C-løypa starter i Rødbergsvingen klokka 18:30.
  • N-løypa starter like ved arena på Langestrand klokka 18:00.

Løypene inneholder flere kart med ulike målestokker og terreng. Det blir rene sprintstrekk i gater, det blir lettløpt terreng og innslag av litt røffere terreng. Vi foreslår at man løper i o-sko uten pigger.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 13. oktober klokka 18:00 for rolig langtur. Husk å ta med lykt, for det blir fort mørkt rundt 19:00.

Vi deles oss i ulike løpegrupper fra start, slik at alle får den farten og lengden som passer. Når vi er ferdig med løpeturen gjør en varm dusj i garderoben på klubbhuset godt!

Søndag: Marummila

På søndag går det tradisjonelle langløpet Marummila av stabelen fra Store Bergan skole i Sandefjord. Dette er et fint løp med fellesstart og løyper på 10km, 5km, 2,5km og N-løype. Bli med!

Langløypa starter klokka 11:00 de andre klokka 11:15.