Larviksløpet ble populært

Tirsdag arrangerte klubben en spennende nyvinning som ble testet ut som en åpen trening for første gang i fjor. Løpet kalles Larviksløpet i orientering, og var med i terminlisten på Vestfold Nattcup. A-lang var 9,5 km og startet med fellesstart i Pumpeparken i Stavern. Mens A-kort var 5 km og startet ved Jordet skole. Vi laget også en C-løype som startet i Rødbergsvingen. Alle løypene hadde målgang på Stamina på Langestrand. Hele 50 løpere stod på startstreken, godt fordelt på de 3 ulike løypene. Løpet startet i dagslys, men løp inn mørket i løpet av løypen. Slik at dette ble en ekstra utfordring.

Anders og TobiasI A-lang fra det 3 løpere som lå i føringen. Dette var Tobias Kristensen (LOK), Anders Haflan (OTO) og Sindre Holt (Hedrum). Tobias forsøkte seg stadig på egne veivalg, og kom seg løs et par ganger underveis. For så å bli tatt igjen, både i den o-teknisk krevende skogen mellom Holmejordet og Rødberg, men også i skogen mellom Rødberg og Tenvik. Tobias avgjorde dog i spurten foran Anders Haflan, som var 2 sekunder bak. Gutta gjennomførte 9,5km på 72 minutter.

I A-kort var det Iver Ringheim som koblet grepet med venstreveivalget rundt på vei opp til post 130 på Rødberg. Deretter holdt han unna for jagende Jan Gatevold (Porsgrunn) og Jonas Eikås (Sandefjord). I C-løypen var det duoen Erik Zagar og Serine Dirdal som var raskest i mål.Erik og Serine

Mange løpere synes det var moro med mange ulike utfordringer underveis med både urban sprint, lettløpte skogsområder, krevende skogsområder både o-teknisk og fysisk. A-lang hadde 4 kart. A-kort hadde 3 kart, mens C-løypen hadde 2 kart.