Aktiviteter uke 41

Ukas meny: Siste nattcupløp i Stokke på tirsdag, rolig langtur fra klubbhuset på torsdag og Marummila på søndag. Husk Blodslitets påmeldingsfrist tirsdag kveld. Noter at Vinter-Jukola starter opp på onsdager fra 30/10.

Alle de faste øktene som har vært ute i sommer og høst er nå tatt inn, greit å ha skjermene i hus nå som elgjakta er i gang.

Tirsdag: Vestfold nattcup #3

Stokke IL arrangerer tredje og siste løp i Vestfold nattcup tirsdag 8/10. Mellomdistanse på Husumåsen-kartet. Parkering, samlingsplass og start på lerduebanen i Husumåsen. Merka fra Rv303 ca 2 km sør for Stokke sentrum og fra Fv270 ved innkjøringa til lerduebanen. Start mellom klokka 20:00 og 21:00.

Torsdag: Langtur

Rolig langtur fra klubbhuset torsdag 10. oktober klokka 18:00. Ta med hodelykt, det blir mørkt på siste del av turen. Ved behov deler vi opp i flere grupper, slik at fart og lengde blir tilpasset nivået til hver enkelt. Vel møtt!

Søndag: Marummila

Marummila med distansene 2, 5 og 10 km går på søndag 13/10. Første fellesstart klokka 11:00. Ugafla løyper. Påmelding på Eventor innen torsdag 10/10 klokka 23:59.

Blodslitet

Ordinær påmeldingsfrist for Blodslitet er allerede tirsdag 8/10 klokka 23:59, påmelding i Eventor her. Det pleier alltid å være en god gjeng fra LOK som stiller til start! Ta utfordringa og bli med, ferske som drevne løpere.

Årets arena ligger ved Tomb landbruksskole. Dette tradisjonelle langløpet – eller ultralangløpet – har svært mange løpere og løypelengder som varierer fra 3,3km for de yngste til 25,6km i H21-. Hjemmesida for løpet har all info og historikk du kan ønske deg, samt et gammelt kart over løpsområdet.

Vinter-Jukola

Vinter-Jukola starter opp igjen 30. oktober med et løp i Larvik og blir på onsdagene framover, det er bare å ha lykta lada, superundertøyet klart og krysse av i kalenderen allerede nå.

Siden klubben ikke har annen o-teknisk vintertrening i år, oppfordrer vi klubbens medlemmer til å møte på Vinter-Jukola.