Aktiviteter uke 42

Denne uka har klubben en rolig langtur fra klubbhuset vårt, en grei måte å bygge og vedlikeholde løpeformen. I helga er det Blodslitet i Råde som gjelder!

På søndagens Marummila slo Julie Hjortland til med seier i damenes 10 km og Jørgen Frøyd tok seieren i herrenes 5 km, så får vi se hva som skjer under Blodslitet helga som kommer!

Torsdag: Langtur

Rolig langtur fra klubbhuset torsdag 17. oktober klokka 18:00. Ta med hodelykt, det blir mørkt på siste del av turen. Ved behov deler vi opp i flere grupper, slik at fart og lengde blir tilpasset nivået til hver enkelt.

Forrige uke var vi tretten stykker som la ut på langtur, både unge og sånne halvgamle travere la ut. En spennende vri den gangen var at løpeturen blei lagt gjennom Langevannstunnelen! Så får vi se hva som skjer denne uka…. Møt opp!

Lørdag: Blodslitet

Søndag kveld er 12 løpere fra LOK påmeldt Blodslitet, men det er fortsatt mulig å slenge seg på: Etteranmeldingsfrist er tirsdag 15/10 klokka 23:59, mens det er mulig å melde seg på i de åpne klassene inntil en time før starten går. Årets arena ligger ved Tomb landbruksskole, sånn cirka midt mellom Moss og Fredrikstad.

Fra 30/10: Vinter-Jukola

Vinter-Jukola starter opp igjen 30. oktober med et løp i Larvik og deretter på onsdager på ulike steder i Grenland, Bamble, Larvik og Sandefjord. Informasjon finner du etterhvert i denne Facebook-gruppa: Vinter-Jukola.