Aktiviteter uke 42

Denne uka ender med klubbtur over fjorden, med mye moro og sikkert noe (blod)slit også. Blodslitet går av stabelen lørdag! Tirsdag kan du klargjøre maskineriet med intervaller i Bøkeskauen og torsdag kan du velge Pollicup fra Croftholmen i Bambleland eller rolig langtur fra klubbhuset i Eikedalsland. Husk også at dette er nest siste hele uka du kan jakte på våre 50 stolper og vinne fine premier!

Vinter-Jukola tar til onsdag 25. oktober og påmeldinga er åpen i Eventor, så da har du tid til å sjekke om hodelykta fungerer og plotte inn onsdagene fra da og til i begynnelsen av mars. Hodelykt trengs til langturen på torsdag også, forresten!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 17. oktober klokka 18:00. Denne kvelden løper vi Tennisintervallen, som har en laaang motbakke. Velg joggesko. Vel møtt til ei skikkelig økt som polerer løpeformen og maskineriet fram til Blodslitet og i det hele tatt!

Torsdag: Pollicup

Det arrangeres Pollicup-løp torsdag 19. oktober og har fellesstart kl. 17:00. Et artig løp med 3 små gaflede løyper. Dette er finalen i cupen og det blir sikkert ekstra fart og spenning av den grunn! Løpet går fra Croftholmen på Stathelle. Samkjøring kan ordnes ved å ta en titt på påmeldingslista i Eventor og en telefon!

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 19. oktober klokka 18:00. Husk å ta med lykt!

Trolig vil en del av våre løpere ta det med ro før Blodslitet, men her er det fritt valg. Vi løper sammen i starten, og deler opp i ulike grupper etter fart og lengde etter hvert. Garderoben er selvsagt åpen og dusjene har like selvsagt varmt, deilig vann etter løpeturen.

Fredag og lørdag: Blodslitet og klubbtur

Blodslitet går av stabelen for 50. gang lørdag og fra samme arena som det aller første løpet i 1968, nemlig Skauen gård i Onsøy. Vi har klubbtur over fjorden i år, med overnatting og moro på fredagskvelden, løping og ikke minst påfyll av næring og harryvarer på ferja hjem fra Strömstad.

Alle dager: Stolpejakt

Om du ikke har vært på stolpejakt eller har noen igjen, så står det altså femti stolper klare døgnet rundt. Kan registrers fram til 1. november, merk at det trekkes ut fin-fine premier og flere stolper betyr større vinnersjanse! En stolpe er nemlig ett lodd.

Tur-o og faste økter er nå tatt inn, men det kommer høst- og vinterøkter etter at elgjakta er over.