Faste økter ryddes inn

Elgjakten har startet, og vi har ryddet inn de fleste av våre faste økter. Askeøkten henger fortsatt ute, men den tas nå inn helt plutselig. Så om du tenker å ta den, bør du reagere fort i uke 41.

 

Øktbeskrivelser:

1.) Aske

Denne økten er lagt opp som trening «inni ringen». Dette betyr at du skal lese kartet inni ringen nøyaktig innen du kommer dit. Slik at du har et «bilde» inne i hodet ditt om hvordan det ser ut inni ringen. Du må også lese postbeskrivelsen, slik at du har kontroll på hvor posten sitter. Når du så kommer inni ringen, skal du benytte «bildet» du har inni hodet til å finne posten. Helst skal du finne den uten å lese kart inni ringen – for da skal du finne posten (ikke lese kart). Ta også med utgangen fra posten, så får du en fin flyt i o-teknikken din.

Økten er 5,4km med 30 poster (småskjermer). Den er stedvis meget krevende med intensiv kartlesing, for alle kartfrelste. Tidvis er økten også røff med «litt motstand» i vegetasjonen. Mange kan med fordel dele opp løypen i 2 økter, for å få bedre utbytte konsentrasjonsmessig.

 

Kart ligger på klubbhuset, på bordet rett på innsiden av hovedinngangen. Oppdateringer om flere økter kommer i denne nyheten. Om du er fra en annen klubb, tar du kontakt med Per Olav Gulbrandsen (mobil – 41 300 777) eller per.olav.gulbrandsen@lf-nett.no