Aktiviteter uke 43

Høsten stopper ikke oss, det er intervalltrening i Bøkeskauen på tirsdag, første løp i Vinter-Jukola fra Langangen skole onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Lørdag er det tid for Skiensmila i Siljan. Stolper kan du fortsatt jakte på hver eneste dag, 50 stolper venter på deg og en kan vinne fine premier!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 24. oktober klokka 18:00. Det er tid for strykejernet som er en flat intervall på ca. 850 meter. Bli med, bli med!

Onsdag: Vinter-Jukola #1

Endelig er det tida for ny sesong med Vinter-Jukola, første løpet går fra Langangen skole onsdag 25. oktober. Husk å sette lykta til lading!

Vi har oppmøte på Spar, Farriseidet og samkjører derfra klokka 17:40. Kjører du direkte er frammøte kl. 18:00 på skolen i Langangen.

Alexander Storemyr er løypelegger og arrangør melder følgende: En A-lang på ca 3,5 km, A-kort på ca 2,7 km og en C på ca 2,5 km. Arena er barneskolen i Langangen, hvor vi har skifteplass inne på skolen i første etasje og folk har muligheten til dusj hvis ønskelig.

Felles løping til start klokka 18:15 og fellesstartene går 18:30. Løyper: A-lang, A-kort og C.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 26. oktober klokka 18:00. Husk å ta med lykt! Vi starter sammen og deler oss etter ønska hastighet og lengde etter noen kilometers løping. Dusj og garderober er tilgjengelig etterpå. Bli med på nyttig og sosial løpetur!

Lørdag: Skiensmila

Skien OK arrangerer Skiensmila lørdag 28. oktober i Siljan. Arena er skibua ved lysløypa ved vanntårnet på Holteslette. Veien er merka fra fv. 32 mellom Skien og Siljan.

Du kan velge løyper på 5km og 10km. Fellesstart klokka 11:00.

Alle dager: Stolpejakt

Om du ikke har vært på stolpejakt eller har noen igjen, så står det altså femti stolper klare døgnet rundt. Kan registrers fram til 1. november, merk at det trekkes ut fin-fine premier og flere stolper betyr større vinnersjanse! En stolpe er nemlig ett lodd.

Tur-o og faste økter er nå tatt inn, men det kommer høst- og vinterøkter etter at elgjakta er over.