O-boka 2017 er her

Den 15. utgaven av O-boka er til salgs i klubben, som vanlig med Per Olav som selger. Klubblageret er allerede utsolgt. Ta kontakt med Jørgen Frøyd som inngår som korrekturleser i redaksjonen av O-boka. Han har flere bøker for salg!

– Det er mange gla’historier, bilder og kart fra hele Norge. Vi er stolte av å dokumentere dette år etter år, sier Vidar Benjaminsen som sammen med Erik Borg har stått for både de 14 første og den 15. utgaven av O-boka.

Revolusjonen

– Et artig poeng er at det er 50 år siden o-revolusjonen, der kartarbeidet skjøt fart, turorienteringen ble introdusert og blant annet Blodslitet så dagens lys. O-boka gir deg en artig historie rundt dette jubileet også, sier Vidar.

Freidig avslører framtidsmålet etter et eventyrlig år og den sportslige lederen forteller også hvor mange Freidig-drakter de vil ha på Moholt studentby. Klubben har også et stort ikke-sportslig mål i sikte.

Så er det selvsagt mange historier fra store konkurranser slik som den norske klubben som hadde 103 løpende utøvere på Tiomila, Oslolaget som mener de har det beste treningstilbudet og også Olav Lundanes store utfordringer på vei mot VM-gullene.

Fra Lofoten kommer det en gla’sak om et av landets raskest voksende lag.

Årets bok er 240 innbundende sider, og lesten er som den har vært tidligere. Faste lesere vil kjenne seg igjen. I løpet av 15 år er det samlet blitt over 3.300 sider.

I år er det 55 kart og 650 bilder. Til slutt i boka er det 17 sider resultat-historikk. Lurer du på hvem som vant NM i 1951 eller i år for den saks skyld, er det bare å slå opp i O-boka.

Larviksaker

Av Larviksaker, så er kartet fra «Norges beste o-løp» – den første dagen av Vestfold 2-dagers med en sak om sesongstarten hos oss. Det er videre bilder av flere LOK-medlemmer som Iver på Hovedløpet på Beitostølen og ungdomslaget sammen med Skien på Tiomila. Samt av stafett-damene som vant KM stafett og Runa som er på et bilde med lagvenninne og verdensmester Lina Strand. Det er nok også flere fine bilder, som du kan se om du kjøper O-boka 2017.

Pris

Prisen pr. bok er 440 kroner. Samtlige 15 utgaver selges for 1.590 kroner. Salgsperioden er fram mot jul, slik at dette også kan være et tips til julegave.