Aktiviteter uke 43

Turen til Blodslitet blei sosial og veldig bra, sjøl om selve løpet absolutt var et slit for mange! Denne uka står 8-ern på programmet tirsdag, tøff og effektiv intervalltrening. Onsdag går det siste løpet i sprintcupen vår fra Rekkeviksbukta, torsdag er det langtur med hodelykt fra klubbhuset og på lørdag er det Skiensmila i Gulsetmarka. Sånn ellers står stolpene våre ute fortsatt. Det er høstrydda i faste økter, men en blir værende ute en stund og nye kommer etterhvert.


Det er bare å sette hodelykta til lading etter langturen på torsdag, for onsdag neste uke starter sesongens Vinter-Jukola med Halloween-O fra Skrekkebekk. Deretter går det slag i slag på onsdager til våren er her!

Tirsdag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 23. oktober klokka 19:00. Da står den like tøffe som effektive 8-ern på programmet, ei runde med både motbakker, nedoverbakke og flate partier. Vel møtt!

Onsdag: LOK-sprintcup #4

Det fjerde og siste løpet i sprintcupen vår går onsdag 24. oktober. Oppmøte i Rekkeviksbukta, der vi merker fra fv. 303 ved rundkjøringa etter Gloppe bru. Fristart mellom klokka 17:00 og 18:15. Møt opp, dette er kjapp og fin moro før det blir mørkt! Kort og lang løype å velge mellom.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og møt opp på klubbhuset torsdag 25. oktober klokka 18:00 for langtur. Etter ønske og behov deler vi gruppa i to etter en felles start, der den ene gruppa løper en times tid og den andre nærmere halvannen time. Garderob og dusjer er tilgjengelig etterpå.

Lørdag: Skiensmila

Skiensmila går av stabelen på lørdag 27. oktober med arena Kollmyr skole på Gulset. Fellesstart klokka 11:00 for både hel- og halvmila, men les innbydelsen for spesielt opplegg for den lengste distansen. Her må en være tidlig ute og det er enten drosje eller privatbiler til start. Halvmila starter nær arena.

Hver dag: Faste økter

Vi har flere faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Sjekk sida for oppdateringer, det er to økter ute. En er på vei inn snart, en blir hengende og sånn uti november en gang kommer det nye – når elgjegerne har «roa seg».

Tur-o er nå tatt inn.

Stolpejakten vår har i år 100 stolper, 50 i Larvik og 50 i Stavern. Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta alle stolpene, samt å lokke og lure med venner, kjente, kolleger og bikkja til naboen ut på stolpejakt! Dette fenger og hvem vet, kanskje folk ønsker å jakte på sånne oransje og hvite postskjermer også etterhvert?