Aktiviteter uke 43

Denne uka starter med intervalltrening i Bøkeskauen mandag, deretter Larviksløpet i orientering med innlagte halloween-momenter underveis på onsdag og på torsdag lader du lykta og blir med på langtur fra klubbhuset. I helga er det Skiensmila fra Melum idrettspark på lørdag, mens på søndag er det både Ungdomsløp med MOT.TV-finale fra Fritidsparken i Skien og STIF-trening i Ringdalskauen. Husk alle stolpene våre om du ikke har besøkt dem!

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 24. oktober klokka 19:00, da er det Tennis-intervallens tur. Andrine Fremstad leder intervalltreningene.

Her kan alle møte opp, form eller nivå spiller ingen rolle. Vi deler oss opp i gjenger etterhvert, sånn som det passer.

Onsdag: Larviksløpet i orientering

Klart for halloween-o
Vi arrangerer onsdag 26. oktober igjen vårt artige, kreative konsept med gjennomgansløype fra Stavern, Jordet eller Rødberg og inn til Ellevilla på Tollerodden. Tre A-løypedistanser, samt C- og N-løype.

Det blir skremming og halloween-innslag underveis i løypa. Lad nattlykta og gjør deg klar!

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og bli med på rolig langtur fra klubbhuset på torsdag 27. oktober klokka 19:00. Nyttig for å vedlikeholde formen og attpåtil sosialt!

Lørdag: Skiensmila

Dette tradisjonelle høstløpet går av stabelen fra Melum idrettspark lørdag 29. oktober. Det er to distanser, nemlig Skiensmila og Halvmila på 10 og 5 km, begge med fellesstart klokka 11:00.

Skiensmila er ugafla, men har flere veivalgsmuligheter. Halvmila har diamant-gafling, så her gjelder det å sjekke koder. Både innbydelse og PM ligger ute.

Søndag: Ungdomsløp – med MOT.TV-finale

POL arrangerer ungdomsløp søndag 30/10 med MOT.TV-finale og sosial samling etterpå i Skien fritidspark. Gratis inngang for MOT.TV-løpere i badeland etterpå, med vannsklie- og hinderløypekonkurranse – samt pizza og brus etter det igjen!

Det er jaktstart for MOT.TV-klassene, fristart for de andre klassene.

Søndag: STIF-treningsløp

Søndag 30. oktober arrangerer Martin Nauf, Hedrum OL STIF-treninga i Ringdalsskogen. Holms kafeteria er angitt som oppmøtested, om ikke det snarere er merka derfra. Det finner man fort ut!

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men stolpene i Helgeroa tas inn i starten av november.