Aktiviteter uke 44

Denne uka start vi opp med intervalltreninger på tirsdag, det første Vinter-Jukola-løpet går fra Åres på onsdag og på torsdag er det langtur fra klubbhuset. Disse tre treningene blir fast nå utover høsten og vinteren. På lørdag er det Hedrum OLs Høstgampen oppe i Hvarnes og sSøndag går STIFs treningsløp fra Vear skole. Ingen grunn til å slite sofaen for mye altså!

Merk at Høstgampen på lørdag er avlyst på grunn av at et stort snøfall er på vei som vil gjøre det vanskelig og potensielt umulig å avvikle løpet såpass langt oppe i Lågendalen.

Tirsdag: Intervaller

Vi starter opp intervalltrening på tirsdager. Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 1. november klokka 18:00. Denne gangen blir det flate intervaller i Myra. Velg joggesko og gjerne ei lita lykt, siden er er mørkt i starten av hver intervallrunde.

Onsdag: Vinter-Jukola #1

På onsdager starter vi opp med nattløp i sesongens Vinter-Jukola. Oppmøte på Åres skytesenter i Tveidalen onsdag 2. november. Oppmøte på arena klokka 18:00. Selve fellesstarten går klokka 18:30. Lad lykta og bli med da vel!
Vinter-Jukola-logo
Vanlig opplegg med tre løyper: A-lang (gaflet), A-kort og C-løype (enkel). Og som løypeleggerløpsleder Jørn skriver:

    • A-lang 5,1km m/gafling.
    • A-kort 3,3km u/gafling.
    • C 2,3km u/gafling.

    Start/mål og parkering innenfor 50m. Motbakke ut fra start, ellers småkuperte og morsomme løyper. C-løype i område med stier og veier, lite stier men snill trasé for A-kort, god løpbarhet og litt mer krevende for A-lang. Noe for enhver smak!

Torsdag: Langtur

Langturene går vanen tro på torsdager. Møt opp på klubbhuset torsdag 3. november klokka 18:00 for en langtur med hodelykt.

Vi deles oss i ulike løpegrupper sånn at alle får den farta og lengda som passer. Den ene gruppa løper omtrent en time, den andre rundt halvannen. Når vi er ferdig med løpeturen gjør en varm dusj i garderoben på klubbhuset godt!

Lørdag: Høstgampen

Hedrum OLs løp Høstgampen lørdag 5. november er dessverre avlyst på grunn av varsla snøfall som vil gjøre det umulig å arrangere løpet.
Hedrum OL arrangerer Høstgampen lørdag 5. november. Dette er et mellomdistanseløp med arena på Holt gård i Hvarnes. Veien er merka fra fv. 40 ved avkjøringa til Hvarnes. Start fra 11:00.

Innbydelsen lokker med følgende:

    Løpet vil gå på «Aasestad» som er nytegnet utvidelse av kartet «Holt» i Holtebygda, Hvarnes. Deler av terrenget består av en flott furuskog med passe høy lyng. Ellers er det mye halvåpen granskog med forholdsvis god løpbarhet og selvfølgelig noen områder med tettere vegetasjon. Området har også en god del grassbevokste traktorveier som er gode å løpe på. Alle løypene vil for øvrig krysse gjennom fint kulturlandskap, over sauebeite og jorde.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening går denne gangen fra Vear skole i Stokke. Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start. De har vanligvis både ei lang og kort løype, på omtrent cirka 5 og 3 km.