Vinter-Jukola starter opp igjen 2. november

For alle dere som digger den ultimate måten å orientere på, nemlig på natta, så er vi snart igang igjen med Vinter-Jukola. Hele moroa starter opp fra Åres skytebane og Dolvikartet onsdag 2. november kl. 18:00. Jørn tar seg av løypeleggingen denne gangen, og kan love krevende A-løyper i terrenget fra Hovedløpet i fjor. Vinter-Jukola inneholder 20 løp hver onsdag igjennom vinteren, med unntak av ferieuker.

20160923_205403

Konseptet med Vinter-Jukola er fellesstart. Oppmøte er alltid kl. 18:00, slik at du rekker å bli med felles oppvarming til starten ca. 18:15. Kl. 18:30 går fellesstarten et sted i skogen. Det er A-lang, A-kort og C-løype. A-lang har gafling med innlagte sløyfer, mens de andre løypene er ugaflet. Det skal også sies at det er fritt fram for å løpe sammen på Vinter-Jukola.

Du melder deg på i Eventor innen kvelden før, slik at man får kontroll på antall kart. Her finner du også PM i god tid før løpene starter.

Mange på start til årets første Vinter-Jukola

Larvik OK arrangerer 5 av løpene denne vinteren, med hovedtyngden etter nyttår. Løp blir det uansett, ved at vi sikrer oss med å legge arena med tilgang til både skog og gater, eller ved å ha reservearena planlagt.

Bli med da vel – vi kommer til å lage felles avreise fra Spar Farriseidet på løpene i Grenland. Så følg med på klubbens Google-kalender.

Innbydelse Vinter-Jukola 2016/2017