Aktiviteter uke 44

Bli med på intervalltrening i Bøkeskogen på mandag, sesongens første Vinter-Jukola-løp fra Rømminga på onsdag, rolig langtur fra klubbhuset på torsdag og STIF-treninga på Vesterøya kan være søndagsturen din. Siste frist for stolpene rundt Helgeroa er tirsdag kveld.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen mandag 31. oktober klokka 19:00, da er det «Strykejernet» som står for tur. Ei flat og rask runde, med kuttemuligheter for dem som ønsker å gjøre intervallen kortere.

Her kan alle møte opp, form eller nivå spiller ingen rolle. Vi deler oss opp i gjenger etterhvert, sånn som det passer.

Onsdag: Vinter-Jukola #1

LOK ved Jørn Sundby arrangerer det første nattløpet denne sesongen onsdag 2. november. Oppmøte klokka 18:00 på Rømminga og fellesstartene går fra klokka 18:30.

Det tilbys A-lang, -mellom og -kort, samt ei C-løype. Her er det bare å lade lykta og bli med! emiTag/Touchfree denne gangen.

Torsdag: Langtur

Ta med hodelykt og bli med på rolig langtur fra klubbhuset på torsdag 3. november klokka 19:00. Disse turene er både nyttige for løpeformen og det sosiale!

Søndag: STIF-treningsløp

STIF-treninga søndag 6. november går fra parkeringsplassen ute på Vesterøya, merka fra veien utover.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Faste økter, tur-o og stolper

De faste øktene er nå henta inn på grunn av jakta. Det kommer nye økter seinere i høst.

De fleste stolpene våre henger ute til nyttårsaften, men stolpene i Helgeroa tas inn etter 1. november.