Aktiviteter uke 45

Mørkt, kjølig og deilig freskt ute, her er det bare å lade lyktene, finne fram superundertøyet og bli med! Intervaller i Bøkeskogen tirsdag, nattløp i Gulsetmarka onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og Rørholtmarka i Bambleland lørdag og STIFs vintertrening fra Ringdalskogen søndag. Stolper, tur-o og faste økter er nå inne.

Tirsdag: Intervaller

Frammøte ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 7. november klokka 18:00. Myra-runda står på programmet og det blir felles oppvarming før start. Kjekt med ei lita hodelykt til den første delen av runda, som går i sti mellom skauen.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Skien OK inviterer oss til nattløping og refleksjakt oppe i Gulsetmarka onsdag 8. november. Løyper: A-lang, A-kort og C. Lad lykta og bli med!

Arena er på Gulset vest og det er merka fra Gulsetringen. Klubben har oppmøte på Spar Farriseidet 17:15 for samkjøring. Kjører du direkte er frammøte klokka 18:00 på arena. Fellesstartene går fra klokka 18:30.

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 9. november klokka 18:00. Husk å ta med lykt! Turen blir tilpassa hvem som dukker opp og kan bli delt i 2 grupper etter behov. Dusj og garderober er tilgjengelig etterpå. Bli med på nyttig og sosial løpetur!

Lørdag: Rørholtmarka rundt

OK Skeidig arrangerer tradisjonen tro dette løpet i Bambleland, dette er en langdistanse med fellesstart i et skikkelig skogsterreng. Løyper: 12,5km, 7,5 km og 5 km.

Søndag: STIFs vintertrening

Vintertreninga går fra Ringdalskogen søndag 12. november og det er Martin Nauf fra Hedrum OL som er ansvarlig for opplegget. Dette blir bra!

Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.