Aktiviteter uke 46

Aktiviteter uke 46

Dei faste postane denne uka med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, Vinter-Jukola fra Rømminga onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og STIF-treningsløp fra Fokserød søndag.

Merk at påmeldinga til Røsskleivaløpet 2. desember nå er åpna, her er det begrensa antall løpere som kan være med så særlig MOT.TV- og Inteam-løpere som skal på samling i Bambleland den helga bør forte seg nå.

Tirsdag: Intervaller

Frammøte ved flaggstengene i Bøkeskogen for intervalltrening tirsdag 14. november klokka 18:00. Det er 8-ern som står på programmet, den er kupert og krevende og altså effektiv og bra. Vel møtt!

Onsdag: Vinter-Jukola #4

Ole Petter arrangerer Vinter-Jukola fra parkeringa på Rømminga onsdag 15. november klokka 18:00. Vi bruker det nye kartet nordover for første gang i VJ-historien.

LOK har oppmøte direkte på arena, siden vi selv arrangerer. Si fra om du trenger skyss! Oppmøte klokka 18:00 og fellesstartene går fra 18:30.

Løyper: A-lang, A-kort og C. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Rolig langtur

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 16. november klokka 18:00. Husk å ta med lykt. Det deles opp i ulike grupper ved behov, der ei gruppe løper ca. 1.15, og en gruppe over 1.30. Garderober og dusj er tilgjengelig. Bli med på nyttig og sosial løpetur!

Søndag: STIFs vintertrening

Vintertreninga går fra Fokserød søndag 19. november, det er merka fra E18 ved Obs!

Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.