Aktiviteter uke 45

Høsten er absolutt her, men det er bare å finne fram superundertøyet og komme seg ut! Mandag er det intervalltrening i Bøkeskogen, onsdag er det nattløp fra klubbhuset og torsdag er det rolig langtur fra klubbhuset. I helga drar MOT.TV-ungdommen til Borås for o-moro, mens vi andre kan løpe Rørholtmarka rundt i Skeidiland lørdag og treningsløp ute på Vesterøya søndag. Husk også å jakte ned de stolpene du mangler av våre 125 stolper før siste frist midnatt søndag 10. november.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 4. november klokka 18:30 for intervalltrening. Du kan huke av mandagene utover vinteren i kalenderen, dette blir en gjenganger.

Først ut et strykejernet, som er ei flat og fin runde. Her trengs ikke hodelykt, det er lysstolper langs turveien.

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Det er Jørn som står for løyper og opplegg denne uka. Møt opp på klubbhuset onsdag 6. november klokka 18:00 med nylada hodelykt. Fellesstartene går fra klokka 18:30, men sannsynligvis er det littegrann fellesjogg til start noe før starten. Møt opp i tide!

Løyper: A-lang, A-kort og C-løype (som grenser til N).

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 7. november klokka 18:00 for rolig langtur med hodelykt. Dette er en fin treningsform, som er både nyttig for løpeformen og sosial sånn ellers. Dusjene venter på oss etter endt løpetur.

Avhengig av hvem som stiller så løper vi sånn mellom en time og snaut halvannen. Ved behov deler vi oss underveis for at treninga skal passe for alle, samt at de som vil løpe lengre gjerne kan forlenge økta.

Fredag – Søndag: MOT.TV-tur til Borås

Fire av klubbens ungdommer drar MOT.TV-tur til Borås, her er det en hel busslast og i tillegg flere privatbiler fra de to fylkene våre. De blir borte fra fredag ettermiddag til seint på søndag. På lørdag er det Downhil-O og på søndag Dyrahagesprint, i tillegg til mye moro og et sosialt opplegg rundt det hele.

Lørdag: Rørholtmarka rundt

OK Skeidi arrangerer sitt tradisjonelle løp lørdag 9. november med distansene 12,5 km, 7,5 km og 5 km. Skikkelig langdistanse med fellesstart og mulighet til badstu etterpå. Oppmøte på Rørholt og veien er merka fra E18 ved Dørdal, gamle avkjørsel til Kragerø.

Søndag: STIF-vintertrening #4

Ukas treningsløp går fra Tveitan ute på Vesterøya søndag 10. november. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Hver dag: Stolpejakt

Nå er det virkelig siste innspurt for årets stolpejakt hos oss. Har du ikke tatt alle 125 stolpene er søndag 10. november ved midnatt sistefrist. Kom igjen nå!