Runa nr. 26 i World cup- sprint i Kina

Sterke løp av Runa Fremstad i Kina

Tirsdag ble årets World cup i orientering avsluttet med sprint i Kina. Runa Fremstad var klubbens representant for det norske landslaget, og presterte trolig karrierebeste som senior ved å bli nr. 26 blant verdens beste dameløpere. For dette fikk hun 15 World cup-poeng.

Runa var 1.57 bak den kinesiske vinneren, Hao Shuangyan. Hun var igjen 10 sekunder foran Simona Aebersold fra Sveits.

Fremstad er meget fornøyd med løpet selv, spesielt den første delen av løypen. Dette var en meget krevende sprint med trange smug og ulike utfordringer underveis. Runa fikk en liten bom på siste halvdel av løypen, men hadde ellers god flyt og fart. Selv så sent på sesongen. Dette lover godt for Runa mot neste sesong.

Du kan se den spennende løypen her. Hvor ville du løpt?
På IOF sine WC-sider kan du se resultater og tracking fra løpet.
NOF har også laget denne nyheten fra sprintløpet

Vi kan jo også nevne den flotte sisteetappen for Norge 4 hun løp på sprintstafetten søndag. Der løp hun laget opp 3 plasser.