Aktiviteter uke 45

Lad lyktene! Klubben oppfordrer medlemmene til å bruke Vinter-Jukola som god o-teknisk trening vinteren gjennom, på onsdag møtes vi på Farriseidet for å ordne samkjøring til Heistad. På torsdag er det igjen langtur fra klubbhuset. Og selvsagt er det mulig å lufte kompass og brikke i helga også!

Onsdag: Vinter-Jukola #2

Vinter-Jukola-logo POL arrangerer det andre Vinter-Jukola-løpet onsdag 6. november med arena ved Heistadhallen. LOK har felles oppmøte på Farriseidet kl. 17:30 (ved Crossbutikken), så kan samkjøringskabalen ordnes der. Oppmøte arena kl. 18:00. Mer eller mindre felles oppvarming fram til fellesstart klokka 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles langtur med lykt fra Klubbhuset torsdag 7. november klokka 18:00. Alle starter sammen 15-20 min, før en gruppe med de yngste bryter av og løper rolig ca. 1 time. De øvrige løper 1:15-1:30, og kanskje deler seg igjen etter hastighet og ønsket lengde. Dette avtales underveis på turen.

Husk lykt – dusjen er varm på klubbhuset etter økten! PS! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har…

Lørdag: Rørholtmarka rundt

De som har krefter og løpelyst kan melde seg på et langløp i Bambleskauane lørdag 9. november: Rørholtmarka rundt med påmelding i Eventor innen kvelden onsdag 6. november.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp går denne gangen på Goksjø-/Fevang-kartet, merka fra Obs! v/E-18. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her.