Aktiviteter uke 44

Endelig er det tid for Vinter-Jukola, første løp går fra Dammen onsdag. Lad lyktene og bli med! Langtur fra klubbhuset på torsdag og på lørdag er det tid for Per Nordheims minneløp over samme lest som i fjor. STIF-treningsløp på søndag for de som vil bruke kart og kompass på søndagsturen.

Onsdag: Vinter-Jukola #1

Vinter-Jukola-logo Larvik OK arrangerer første løpet i Vinter-Jukola denne sesongen. Denne gangen blir det nydelig eike- og bøkeskog og fururabber. Tettere nede i dalfører. Tidvis kontinentalt preg. Klubbens løpere i alle aldre oppfordres til å bli med og bruke dette som vintertrening!

Frammøte klokka 18:00, mer eller mindre felles oppvarming fram til fellesstart for alle klasser presis klokka 18:30. A-lang 4,4 km (sommerfuglgafling), A-kort 3,0 km og C-løypa 2,1 km. Kart i 1:7.500 for god lesbarhet.

Torsdag: Langtur

Rolig langtur fra klubbhuset torsdag 31. oktober klokka 18:00. Ta med hodelykt, eventuelt har vi et par-tre lykter til utlån.

Vi løper mellom en og halvannen time. Etter 10-15 minutter oppvarming deler vi gruppen i 2 eller 3. En gruppe løper kort og rolig, mens en annen gruppe løper rolig og lengre. Kanskje det også blir en gruppe som løper lenger og litt fortere. Dette avtales fra gang til gang.

Lørdag: Per Nordheims minneløp

Sett kursen mot Kvelde på lørdag for Per Nordheims minneløp («Hedrum på langs»). Her er det fellesstart for alle klokka 11:00 og første i mål – uansett alder – som vinner! Løypelengden varierer, se forklaring i innbydelsen her.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp går denne gangen på Preståsen-kartet, frammøte ved Paviljongen. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her.