Aktiviteter uke 47

Forrige uke blei redusert sånn treningsmessig på grunn av møter og markering, men denne uka er det fullt program og vel så det: Mandag er det tennisintervallen i Bøkeskogen, onsdag nattløp på Østerøya, torsdag langtur fra klubbhuset, lørdag o-intervaller fra Bøkeskogen og på søndag STIFs vintertrening i Teieskogen. Stolpene er tatt inn og det neste dere kan ta med venner og kjente å jakte på er juleposter i desember!

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 18. november klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Tennisintervallen står på programmet og den begynner flatt, har en seig fin motbakke midt i og sånn passe flatt oppe mot slutten. Felles oppvarming først og nedjogging etterpå.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

Sandefjord OK står for nattløpet denne uka med oppmøte ved Skjellvika på Østerøya onsdag 20. november klokka 18:00. Veien er merka fra Østerøyveien.

Møt opp klokka 18:00. Fellesstarter fra klokka 18:30. Løyper:

  • A-lang 4,8 km
  • A-kort 3 km
  • C-løype 2,1 km

Det er ikke lov å løpe på jorder, bortsett fra en sti over et jorde som er vist på kartoppslag ved arena.

Vi avtaler eventuelt kjøring fra Kiwi, Farriseidet ved behov. Ta kontakt med påmeldte fra klubben.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 21. november klokka 18:30, da er det sosial og nyttig rolig langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom 1:10–1:30 og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med.

Lørdag: O-intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen lørdag 23. november klokka 13:00. O-intervaller i søndre del av Vestmarka står på programmet. Dette er ei åpen o-teknisk trening der også for løpere fra andre klubber kan delta. Jo flere, dess mer nytte og moro.

Det er fire o-intervaller med gafling og planen er å kjøre fellesstart på alle intervallene.

Meld deg på i Eventor så fort som mulig og helst helst helst før torsdag morgen, sånn at vi får med oss nok kart! Dårligere kvalitet på karttrykk etter dette, da karttrykker stikker til fjells og går på ski.

Søndag: STIF-vintertrening #6

Ukas treningsløp går i Teieskogen ute på Nøtterøy søndag 24. november. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.