Aktiviteter uke 48

Mandag er det intervalltrening i Bøkeskauen med strykejernmønster, onsdag nattløp i Bamble med felles kjøring fra Farriseidet, torsdag er det langtur fra klubbhuset og søndagsturen kan en ta med kart og kompass i Ula.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 25. november klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Denne uka står stykejernet på programmet. Fine, flate intervaller på omtrent 750 m. Felles oppvarming og så kjører vi i gang.

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Denne uka er det nattløp i Skeidiland onsdag 27. november, fra Rugtvedt skole. Vi kjører felles fra Kiwi, Farriseidet klokka 17:30. Oppmøte på skolen kl. 18:00. Mulig felles jogging til start sånn rundt 18:15. Fellesstarten går 18:30. A-lang, A-kort og C-løype som vanlig.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 28. november klokka 18:30, da er det sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer.

Søndag: STIF-vintertrening #7

Ukas treningsløp går søndag 1. desember med oppmøte på parkeringa midt i Ula. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Faste økter

O-intervallene fra forrige uke henger ute som ei fast økt og kartet kan etterhvert hentes på klubbhuset eller fås tak i ved å kontakte Per Olav.