Aktiviteter uke 47

Det blir mildere sånn halvveis i uka, men vi er uansett tøffe nok til intervalltrening i Bøkeskogen på mandag der Tennisintervallen står for tur.

Husk å lade lykte før onsdag, da går Vinter-Jukola fra Holttun. Når en kommer hjem kan lykta sette på lading før en hopper i dusjen, for torsdag er det rolig langtur fra klubbhuset vårt.

Søndagsturen kan tas med kart og kompass på STIF-treninga ute på Natholmen.

Det er ei fast økt på vei ut i terrenget fra Dammen, samtidig er det stolper ute resten av året!

Mandag: Intervalltrening

Tennisintervallen i Bøkeskauen mandag 20. november med oppmøte ved flaggstengene klokka 19:00. Da blir det felles oppvaring før i setter i gang.

Onsdag: Vinter-Jukola #3

HOL står for opplegget for nattløpet fra Holttun onsdag 22. november. Parkering ved grendehuset der.

  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Mulig å starte individuelt fra klokka 18:00.
  • Fellesstarter fra klokka 18:30.

Klassene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Nærmere infor er ikke lagt ut, men løypelengder kommer fram i startlista på Eventor.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og bli med på rolig langtur fra klubbhuset torsdag 23. november klokka 18:30. Vi løper sånn mellom en time og halvannen avhengig av hvem som møter opp. Det er også godt mulig å dele oss i to etterhvert, om det passer best.

Søndag: STIF vintertrening #6

Jon Ringdal står for opplegget ute på Natholmen søndag 26. november. Følg Årøveien ut, der det betales 30,– i bompenger ved brua. Dette er stedet leirstedet Knattholmen ligger, sånn for øvrig.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km, avhengig av terrengtype.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.