Aktiviteter uke 48

Bra program denne uka! Det begynner mandag med intervalltrening i Bøkeskogen, onsdag er det Vinter-Jukola fra Grasmyr og torsdag langtur fra klubbhuset.

I helga er det Røsskleivaløpet på lørdag, samtidig som det er samlinger for både MOT.TV og juniorene i INTEAM. Dette er også samlinga der de som skal starte i disse to gruppene neste år kan tjuvstarte for å bli kjent med folka.

Søndagsturen kan en ta på STIF-treninga fra Melsom videregående skole.

Det er ei ny fast økt ute; en postplukk i Vestmarka der en kan ta alle 41 poster i en jafs fra Bjørndalen eller dele i to og ta noen fra Dammen også. Vi har også mange stolper ute helt fram til nyttårsaften omtrent.

Det er ikke så mange gode grunner til bare å sitte inne, i alle fall!

Mandag: Intervalltrening

Myra-intervallen i Bøkeskauen mandag 27. november. Oppmøte ved flaggstengene klokka 19:00. Da blir det felles oppvarming før i setter i gang.

Denne runda er flat og drøyt 600 meter lang, som også kan kuttes til en kortere variant.

Mørkt mellom skauen fra starten, så det er lurt med ei lita huelykt.

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Nattløp i Skeidiland onsdag 29. november med oppmøte på Grasmyr. Trolig borte ved skolene der, Bamble videregående/u-skole, sørover etter å ha tatt inn ved bensinstasjon.

  • Samkjøring fra pendlerparkeringa på Farriseiet klokka 17:20.
    • Møt opp i tide, siden det bare er tida og veien for å rekke fram.
  • Oppmøte på samlingsplass klokka 18:00.
  • Mulig å starte individuelt fra klokka 18:00.
  • Fellesstarter fra klokka 18:30.

Klassene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Torsdag: Langtur

Lad lykta og bli med på rolig langtur fra klubbhuset torsdag 30. november klokka 18:30. Vi løper sånn mellom en time og halvannen avhengig av hvem som møter opp. Det er også godt mulig å dele oss i to etterhvert, om det passer best.

Lørdag: Røsskleivaløpet

Tradisjonen tro går dette løpet med ei løype og fellesstart for alle helt først i desember, med både MOT.TV- og INTEAM-samlinger samme helga.

Oppmøte ved Røde kors-huset på Sundby. Det er merka inn fra fv. 352 mellom Stathelle og Langesund, sannsynligvis ned til Eik gravlund der det er godt med parkeringsplasser og gangavstand bort til arena.

Fellesstarten går klokka 13:00!

Søndag: STIF vintertrening #7

Inger Nergård, Stokke IL står for opplegget ved Melsom VGS søndag 3. desember.

Fri start mellom klokka 11 og 12:30.

To løyper: Lang på ca 4–5 km og kort på ca 3 km, avhengig av terrengtype.

Påmelding og betaling på løpet. 50,- per løype, men familier på tre eller flere betaler kun 100,- uansett. Ta gjerne med kartplast, om du har.

Faste økter

Per Olav og Arne har hengt ut ei fast økt i Vestmarka, som blir hengende ute i vinter. Det kommer nok ei økt til nærmere kysten etterhvert.

Stolpejakt

Larvik OK har flere kart åpne for ivrige stolpejegere. Flere av karta er åpne ut året, men følg med på fristene som kommer.

Her er det bare å laste ned oppdatert app på mobilen og sette i gang! Husk at det finnes PDF-kart på websida, som mange av oss o-løpere er mer vant til enn en liten mobilskjerm.