Aktiviteter uke 47

Uka starter med medlemsmøte på mandag, deretter er det på med hodelykter på onsdag for Vinter-Jukola og på torsdag for langturen fra klubbhuset. Søndagsturen kan en ta med kart og kompass på STIFs treningsløp.

Til orientering

  • Per Olav har fortsatt O-boka 2013 til salgs, mer informasjon her.
  • Som dere så i ØP er den første i serien Larvik grønne turer (Larvik GT) ute, mer informasjon her. Om noen vil bruke turen til å motivere og rekruttere familie, kolleger eller andre til o-sporten – så kan medlemmer av klubben også ta kontakt med Tobias for å få papirutgave av kartet.

Mandag: Medlemsmøte

Medlemsmøte mandag 18. november kl. 18:00 på klubbhuset, mer informasjon finner du her. Styremøte fra kl. 17:00.

Onsdag: Vinter-Jukola #4

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Sandefjord OK arrangerer det fjerde Vinter-Jukola-løpet onsdag 20. november med frammøte ved Store Bergan skole, merket fra Fv.303. Felles oppvarming til start, ca kl. 18:15.

LOK har felles oppmøte på Rema 1000 Skreppestad kl. 17:30, så kan samkjøringskabalen ordnes der.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra Klubbhuset torsdag 21. november klokka 18:00. Alle starter ut sammen. Vi deler oss etter ca. 15min. En gruppe løper rolig og ca. 1 time. Mens de litt sprekere løper rundt 1.30.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Dusjen er varm på klubbhuset etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.