Kjøp O-boka 2013 gjennom klubben

Aldri har O-boka vært tykkere, aldri har det vært flere kart og Larvik er godt synlig gjennom flere arrangement. I år er også Vestfold 2-dagers med i boka. For hver bok som kjøpes av klubbens medlemmer, går det 90 kroner til laget.

O-boka 2013 – mer kart, flere sider!

o-boka2013-forside
Årets bok er rekordstor både i antall sider, antall kart og antall bilder. I år er boka på hele 240 sider, og det er 60 kart og over 600 bilder. Som vanlig er det er en blanding av bredde og nasjonal og internasjonal elite. Prisen er uendret fra i fjor og er 430 kroner. På Blodslitet lanseres den 11. utgaven i løpet av ti år.

Kjøp av Per Olav

Og denne mest omfangsrike av alle utgaver av O-boka kan du kjøpe gjennom LOK, ta kontakt med Per Olav som får bøkene under Blodslitet lørdag 19. oktober. Da får LOK 90,- rett i kassa per bok dere kjøper!

Et av de mange kartene er blant annet kartet fra midt-norsk mesterskap på Os i Nord-Østerdal. I en grundig analyse gir den tidligere verdensmesteren Sigurd Dæhli verdifulle tips om hvordan det skal orienteres for å oppnå suksess under neste års uttakningsløp foran VM i Italia.

Helt bakerst i boka er det to treningskart som den enkelte fritt kan bruke når som helst. Flaggene er allerede ute i terrenget. Forfatterne håper at nyheten med de gratis treningskartene blir tatt godt i mot og også blir benyttet. Vi takker Asker og Wing for muligheten med treningsløyper som gir et godt innblikk i hva som venter under noen av neste års NM. (Asker er vertskap for NM-uka. Wing tar hånd om sprint-NM og sprint-NM-stafetten.) Asker er absolutt i overkommelig avstand fra Larvik om iveren tar overhånd!

o-boka2013-forside