Aktiviteter uke 48

Ei uke med de faste postene på plass. Vinter-Jukola på onsdag, rolig langtur på torsdag og mulighet for søndagstur med kart og kompass.

Til orientering

  • Per Olav har fortsatt O-boka 2013 til salgs, mer informasjon her.
  • Fra og med mandag 2. desember blir det ukentlige intervalltreninger på mandag

Onsdag: Vinter-Jukola #5

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo OK Skeidi arrangerer det femte Vinter-Jukola-løpet onsdag 27. november med frammøte ved Rugtvedt skole, merka fra rundkjøringa ved Lasses (ta av E18 ved Rugtvedt, ikke merka fra E18). Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, starten går 18:30.

LOK har felles oppmøte ved Crossbutikken på Farriseidet klokka 17:30, så kan samkjøringskabalen ordnes der.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 28. november klokka 18:00. Alle starter ut sammen. Vi deler oss etter ca. 15min. En gruppe løper rolig og ca. 1 time. Mens de litt sprekere løper rundt 1.30.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.