Aktiviteter uke 5

Kortreist og fint denne uka! Møt opp ved flaggstengene for intervaller i Bøkeskogen mandag. Lad hodelykta og still på Brunvall gård for nattløp onsdag. Bli med på o-intervaller som fellestrening på Rakke søndag. Dere som ikke ønsker o-intervaller kan ta STIF-treninga på Østerøya i Hjertås-skogen søndag. Sånn ellers kan de tre faste øktene tas når en måtte ønske.

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 30. januar klokka 19:00. Det blir felles oppvarming og deretter skal Langreisa-intervallen til pers! Les bakgrunn for valg av joggesko eller dempa piggsko på innlegget linka under.

Onsdag: Vinter-Jukola #13

Nattløpet denne uka er Per Olav ansvarlig for, det går fra Brunvall gård onsdag 1. februar på barmark og greier. Det blir innendørs arena med muligheter til å kjøpe kaffe, brus og vafler. PM er allerede lagt ut!

Oppmøte på samlingsplass 18:00. Fellesstartene går fra klokka 18:30. Det er også mulig å starte individuelt tidligere.

Det tilbys løypene A-lang, A-mellom, A-kort og C.

Søndag: O-intervaller på Rakke

Møt opp på Rakke søndag 5. februar klokka 11:00 ved parkeringa forbi Grevle gård. Planen er å få laget 2 felt, slik at alle får god matching.

Denne økten har 6 intervaller med totalt 27 poster og 6 km. Det meste er nå barmark.

Søndag: STIF-treningsløp

For dere som ikke vil være med på fellestrening på Rakke, så går STIF-treninga på Østerøya med samlingsplass ved parkeringa ved Skjellvika fra Tømmermannsløkka vest i Hjertås. Veien er merka fra Raveien ned Bottenveien.

Treningsløpa har fri starttid mellom klokka 11 og 12:30. Lang og kort løypa rundt 5 og 3 km, avhengig av terreng. En Vippser eller betaler kontant 50,– før start. Ta med egen kartplast, om du har.

Følg med på eventuelle oppdateringer eller avlysninger på STIFs websida før dere drar hjemmefra!

Faste økter

Tre faste økter henger ute: En postplukk med hele 44 poster fra Rømminga (trolig med en del snø nå), ei kombinert postplukk-/kompass-økt på Sørskogen/Mølen og den nye o-intervallen på Rakke.