Aktiviteter uke 51

Hver eneste dag kan du jakte på nye juleposter i kalenderen, samt enebærblader her og der på de ulike karta. Ellers er det årets siste mulighet til å være med på intervaller i Bøkeskogen mandag, nattløp på Heistad onsdag, langtur fra klubbhuset torsdag og STIF-trening fra Skjellvika søndag. Det er julesamling for vår yngre garde på klubbhuset søndag. Ellers er det fortsatt barmark, fryd og gammen sånn at o-intervallene fra Bøkeskogen/Vestmarka er en fin treninga fortsatt.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 16. desember klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Myra-intervallen står på programmet! Her kan det være kjekt med ei lita lykt til den første passasjen på tvers mellom skauen, men en kan sikkert satse på at andre har lys også.

Onsdag: Vinter-Jukola #8

POL står for årets siste nattløp i denne serien med et løp på Heistad onsdag 18. desember. Veien er merka fra E18-avkjøringa ved

Vi har felles avreise fra Kiwi, Farriseidet klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00 og allerede 18:15 er det felles avmarsj til start, så møt i tide! Fellesstartene går fra klokka 18:30.

A-lang er gafla, mens A-kort og C er ugafla. Les PM for detaljer om kartbytte, forbudte områder og sånt.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 19. desember klokka 18:30, langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og vi gruppa for å tilpasse til dem som er med. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake.

Søndag: Julesamling for den yngre garde

Søndag 22. desember er det tid for årets julesamling for barn og ungdom på klubbhuset.

  • Vi starter klokka 10:00 med gjennomgang av 2020-sesongen, med årets planer, viktige konkurranser, klubbturer, stafetter og i det hele tatt.
  • Fra klokka 10:30 passer det også at de minste (under 10 år) møter, for da er det o-trening for de eldste (over 10 år). Vi har laget flere små runder på Bordbergåsen.
  • De minste kan prøve seg på et opplegg ute rundt i nærområdet ved klubbhuset.
  • Det blir også opplegg med inne-o for de minste.
  • Etterpå blir det dusj og lunsj med grøtservering og godteri.
  • Vi kommer også til å gjennomføre flere 10-kampøvelser, samt dele ut premier for årets 10-kampsesong.

Vi regner med å være ferdig sånn klokka 14:00.

Søndag: STIF-vintertrening #10

Ukas treningsløp går fra Skjellvika på Østerøya i Sandefjord 22. desember. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Julekalender

Ida er general for julekalenderen og første post henger selvsagt ute allerede nå på søndag, mens dere kan jakta på nye poster som henger ute i terrenget og i tillegg virtuelle bonusposter som kun er synlig i appen. Bli med! Lur og lokk med venner, kjente, familie og kolleger også.

Alle dager: Faste økter

O-intervallene i Vestmarka henger ute som ei fast økt og kartet hentes på klubbhuset eller fås tak i ved å kontakte Per Olav.