Aktiviteter uke 50

De faste innslaga denne uka og passe kortreist også med julekalenderjakt hver eneste dag, samt selvsagt intervaller i Bøkeskogen mandag, nattløp fra Sandefjord golfklubb onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. Søndagsturen kan du ta med kart og kompass på STIF-treninga ved Bakkenteigen.

Mandag: Intervalltrening

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen mandag 9. desember klokka 18:30. Merk tidspunktet!

Strykejernet står på programmet og innebærer flate og passe lange intervaller (750 m omtrent). Flere kuttemuligheter gjør at vi kan starte alle rundene samtidig hele gjengen!

Onsdag: Vinter-Jukola #7

Slett ikke langt å dra denne uka heller, dette går jo så og si i kommunen! Nattløp fra Sandefjord golfklubb onsdag 11. desember.

Oppmøte på arena klokka 18:00. Merk at C-løypa starter fra arena allerede klokka 18:15 denne gangen. A-lang og A-kort jogger til start 18:15 og fellestartene her går fra klokka 18:30.

A-lang er gafla, mens A-kort og C er ugafla. Husk at det er ulovlig å løpe på golfbanen! Les PM for mer informasjon.

Torsdag: Langtur

Møt opp på klubbhuset torsdag 12. desember klokka 18:30, da er det sosial og bra langtur med hodelykt. Merk tidspunktet!

Turen blir mellom en drøy time og halvannen time og noen ganger deler vi gruppa underveis, avhengig av hvem som er med. Så får alle fart og lengde som passer. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake.

Søndag: STIF-vintertrening #9

Ukas treningsløp går på Adalstjern-kartet 15. desember. Veien er merka fra Bakkenteigen. Det er ei kort og ei lang løype, på sånn omtrent 3 og 5 km hver gang. Fri start mellom klokka 11 og 12:30. Husk 40,– kontant før en løper ut.

Alle dager: Julekalender

Ida er general for julekalenderen og dere kan jakta på nye poster som henger ute i terrenget og i tillegg virtuelle bonusposter som kun er synlig i appen. Bli med! Lur og lokk med venner, kjente, familie og kolleger også.

(Alle postene henger allerede ute sjøl om de ikke er synlige i appen, men om dere skulle dumpe borti dem på tur er det lov å registrere dem på forhånd og en blir med i konkurransen om dagspremien.)

Alle dager: Faste økter

O-intervallene fra forrige uke henger ute som ei fast økt og kartet kan etterhvert hentes på klubbhuset eller fås tak i ved å kontakte Per Olav.