Aktiviteter uke 52

Jula er her! Klubben arrangerer Tøffen i romjula, ingen grunn til ikke å melde seg på. Og søndagsturen kan tas med kart og kompass. Noter også langtur langs kyststien på nyttårsaften.

Alle dager: Julekalender

Dagene fram til og med julaften kan du få med deg en post hver deg i årets julekalender. Postene presenteres på kart i Østlands-Posten og her på vår webside. Alle de 24 postene henger ute til 1. januar 2014.

Lørdag: Tøffen!

Larvik OK arrangerer det tradisjonsrike romjulsløpet Tøffen lørdag 28. desember. Dette året ser det ut til å bli snøfritt, dermed er arena i klubbhuset som planlagt og start omtrent et kvarter unna.

Det er fellesstart på Tøffen (10km) og Tøffeln (5km) klokka 11:00.
Fri start på Tøfflus (3km) og Tøffer’n (N – 2km).

Et skikkelig skogsterreng med innslag av kontinentale områder. Det er mange stier og herlig kupering. Løypene vil inneholde alle momenter som den komplette o-løper må mestre. Vi kan love langstrekk med utallige veivalgsmuligheter og finurlig og krevende kartlesing med kortstrekk, sugende bakker og raske stier. Rett og slett et realt og tradisjonelt langløp!

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang og ei kortere løype. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.

Nyttårsaften: Langtur

Klubbens løpere og andre inviteres med på langtur langs kyststien på selveste nyttårsaften, oppmøte ved Stavernhallen 31. desember klokka 10:00. De som ønsker å være med bes melde fra til Per Olav, med beskjed om hvor langt en ønsker å springe – utallige muligheter for ulike distanser! Vi trenger også folk som kan hjelpe til med logistikken, altså stille med bil for å kjøre folk til de ulike startstedene og å være følgebil.

Bli med! Fint å bruke kroppen litt før kveldens feiring og markering av året som har gått og det nye som er på vei.